ADIOo Opublikowano 21 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2008 witam zastanawiam się nad tym chłodzeniem: http://www.proline.pl/sklep.php?prodid=PENTA+P7015 co myślicie o tym? chodzi mi o to zeby nie było az tak drogie ale wydajne, zeby jak sprzęt pozwoli pogkręcic go gdzieś do 40000MHz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredek Opublikowano 21 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2008 Karakorum jest bardzo wydajny ale tego proca do 40000mhz raczej nie podkręcisz :lol2: wiem wiem chodzi o 4000mhz :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ADIOo Opublikowano 21 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2008 (edytowane) no o jedno zero się palnąłem :) wiadomo chodziło o 4000MHz ;) to jak zakupić go? jest dosyć niedrogi i moze da sie na nim ładnie proca podkręcić Edytowane 21 Września 2008 przez ADIOo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Scyzor 663 Opublikowano 21 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2008 karakorum jest ok mam i polecam B-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
halo?! Opublikowano 21 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2008 (edytowane) jeszcze jakby zrobić fanswapa (na np. jakiegoś tacens'a aura) to będzie cudowanie, bo załączony przy dużych obrotach będzie głośny, nie zapomnij o dobrej paście (polecana zalman zm-stg1) Edytowane 21 Września 2008 przez halo?! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ADIOo Opublikowano 21 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2008 paste mam: Arctic Silver 5 mysle ze tez da rade i jest o połowę tańsza od zalmana a w testach nie ma tak wielkiej różnicy: http://www.frazpc.pl/artykuly/468/Przeglad...moprzewodzacych Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredek Opublikowano 21 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2008 Może być i AC 5. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zala666 Opublikowano 21 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2008 AS5 połowę tańsza od STG-1?? czyli as5 za 9zl?? W takim razie poproszę adres tego sklepu:):):):) zalman zm stg-1 to chyba dobra cena za stg:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ADIOo Opublikowano 21 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2008 as5 kosztuje w sklepach 15zł http://www.proline.pl/sklep.php?prodid=ARCT+ARCTIC+SIL+5 a zalman w sklepach okł 35zł Patrzyłeś na allegro a nie doliczyłeś kosztów przesyłki więc nie wychodzi 9 zł :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zala666 Opublikowano 22 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2008 as5 kosztuje w sklepach 15zł http://www.proline.pl/sklep.php?prodid=ARCT+ARCTIC+SIL+5 a zalman w sklepach okł 35zł Patrzyłeś na allegro a nie doliczyłeś kosztów przesyłki więc nie wychodzi 9 zł :) Ejama.pl to juz sklep prowadzacy sprzedaż swoich produktów rowniez poza allegro:) a jednak 9... :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ADIOo Opublikowano 23 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2008 tylko ze nie wiem gdzie jest ten sklep, ale mniejsza o to. mam male pytank o jeszcze: bo na karakorum bedzie juz moze jakas pasta jak to na radiatorach (ale nie jeste pewien) jak cos to zostawic czy sciagnac i posmarowac ac5? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredek Opublikowano 23 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2008 na Karakorum pasty nie będzie, będzie tylko dołączona w zestawie do nałożenia ale to jakiś sylikon zwykły więc AS5 jak najbardziej zamiast tego co będzie w zestawie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...