krawczyk102 Opublikowano 21 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2008 (edytowane) Cześć, Posiadam router linksys wag200, do niego podłączony PC kablem a laptop wifi, chciałbym utworzyć sieć pomiędzy pc (xp) a laptop (vista), czy jest taka możliwość i jak to zrobić, z góry dzieki za pomoc, pzdr. Edytowane 21 Września 2008 przez krawczyk102 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomas Opublikowano 21 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2008 Chcesz zrobić połączenie między laptopem i PC (możliwość przeniesienoszenia dokumentów i plików między nimi), czy tez narazie nie masz nawet ustawionego, żeby laptop łączył się z internetem za pomocą routera ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krawczyk102 Opublikowano 21 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2008 Chcesz zrobić połączenie między laptopem i PC (możliwość przeniesienoszenia dokumentów i plików między nimi), czy tez narazie nie masz nawet ustawionego, żeby laptop łączył się z internetem za pomocą routera ? Chce mieć możliwość wymiany danych pomiędzy nimi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomas Opublikowano 21 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2008 Jeśli masz już skonfigurowane połączenie laptopa z siecią wifi to wejdź na google i wpisz: "grupa robocza vista xp" i sprawdź kilka pierwszych wyników (nie można chyba dawać linków do innych for :/). Zrób to co tam jest doradzone, ale nie instaluj żadnych nowych programów, jak niektórzy radzą, wystarzy chyba odpowiednio skonfigurować system zabezpieczeń (zezwalać na zmiany w folderach - nie wiem do końca, Vistę widziałem tylko przelotem i nie mam jej teraz pod ręką w domu, na XP to działało). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...