sawek Opublikowano 21 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2008 Witam! Zainstalowałem Netlimiter'a ver. 2. Wszystko śmigało, było oki. Po pewnym czasie go odinstalowałem i w tym momencie przestał działać internet. Komputer pinguje do routera, ale nie może wejść w jego panel administracyjny przez przeglądarkę. Net nie chodzi w żadnej przeglądarce, gadu, torrencie i innych. Na innych komputerach podłączonych do tego routera wszystko śmiga pięknie. Nie jest to sprawa firewall'a - wyłączyłem go i nadal to samo, usunąłem wszelkie wpisy Netlimitera z rejestru - też nic. A! - spróbowałem go zainstalować jeszcze raz, to po włączeniu nie widział żadnych procesów systemowych w swoim okienku, których prędkość mógłby ograniczać. Kartę sieciową też odinstalowałem i znowu wgrałem aktualniejsze sterowniki i nic. Już nie wiem co mam zrobić z tym fantem, może koledzy macie jakąś sugestię? Z góry wielkie dzięki za pomoc! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew777 Opublikowano 21 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2008 Sprubój przywracania systemu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sawek Opublikowano 26 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2008 Niestety, mam wyłączoną opcję przywracania systemu. Hm....czyli komputer się zepsuł? :mur: PS Poszedł format c:. Lekarstwo na wszystkie troski B-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...