tedi73 Opublikowano 22 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2008 Witam mam problem z kartą graficzna MSI NX 8800gt, chciałbym wiedzieć, czy wysyłać ja do naprawy, może wy mi pomożecie mianowicie, po ustawieniu detali na full i włączeniu jakiejkolwiek gry (próbowałem na ARMA, ASSASSIN'S CREED, ALONE IN THE DARK itp.) mija jakieś dziesięć minut i na monitorze pojawia się kolorowa sieczka, komp pracuje jeszcze około 15 sekund i się zwiesza, objawy te występują na systemie VISTA i na XP, stosowałem rożne sterowniki i nadal to samo, moim zdaniem karta porostu się grzała, ale wczoraj odpaliłem ATItool i wygrzewałem ja jakiś czas - wszystko było ok, a temperatury były naprawdę wysokie, macie jakis pomysł, co może być nie tak? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BrechZiom3000 Opublikowano 22 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2008 Witam mam problem z kartą graficzna MSI NX 8800gt, chciałbym wiedzieć, czy wysyłać ja do naprawy, może wy mi pomożecie mianowicie, po ustawieniu detali na full i włączeniu jakiejkolwiek gry (próbowałem na ARMA, ASSASSIN'S CREED, ALONE IN THE DARK itp.) mija jakieś dziesięć minut i na monitorze pojawia się kolorowa sieczka, komp pracuje jeszcze około 15 sekund i się zwiesza, objawy te występują na systemie VISTA i na XP, stosowałem rożne sterowniki i nadal to samo, moim zdaniem karta porostu się grzała, ale wczoraj odpaliłem ATItool i wygrzewałem ja jakiś czas - wszystko było ok, a temperatury były naprawdę wysokie, macie jakis pomysł, co może być nie tak? podaj jeszcze cały konfing kompa i zasilacz oczywiście. jakieś oc robiłeś ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blasphemy Opublikowano 22 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2008 http://forum.purepc.pl/temat/nvidia/53/gef...6-512mb/246126/ <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tedi73 Opublikowano 22 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2008 plyta ASUS P5K3 DELUXE procek to INTEL Q6600 RAM 2X1GB dedykowqny pod ta plyte http://www.nordichardware.com/news,6499.html zasilacz COOLERMASTER 620W dysk SAMSUNG 500ka, przez jakies 3 miechy hulało bezbłędnie i jakieś 4 miesiące temu zaczęły się rebusy, zaznaczam, ze nie kręciłem tej karty! wystarczało mi jak dotąd to co miałem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedras77 Opublikowano 24 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2008 Napisz moze jeszcze jakie masz temperaturki w iddle i stresei na niej, tylko moze juz w odpowiednim temacie, link podal blasphemy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shooter Opublikowano 24 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2008 nie ten dział Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SPEEDY2005 Opublikowano 10 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2008 Najlepiej to weź wyciągnij tę kartę i idź z nią do jakiegoś kumpla. Zamontuj u niego w kompie, zainstaluj najnowsze stery i sprawdź czy to samo się dzieje. Jeśli tak to znaczy że karta jest OK, a jeśli będą znowu zwisy i krzaki to zanieś na serwis. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...