Skocz do zawartości
Działo

Athlon w pudle czy luzem?

Rekomendowane odpowiedzi

a słyszałem, że ten dostarczany z nim wiatrak jest jednym z najlepszych :)?

wow cytuje samego siebie:

wiem, że ten wentyl to kicha to był tylko żart!!! ale nie wiem czy właśnie sie nie opyla ze względu na gwarację :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

He he ja swojego t-breada musialem kupic w box-ie (inazcej czekalbym na proca pewnie z tydzien dluzej a stary tbird juz dymil..)

poza fajnym pudelkiem i gwarancja (podejrzewam ze malo ktoz was bedzie posiadal tego proca przed koncem terminu gwarancji :D ) jest i cooler z cooler mastera (nie wiem jaki model, kiedys pytalem o to na forum ) . W porownaniu z moi starym titanem 6000 rpm jest o niebo cichszy, po lekkim oc (wiadomo - k7s5a) 11x166 w max stresie miewa 43 C czyli nie jest najgorzej :) Tylko zakladanie tego coolera bez copper shima malo nie przyprawilo mnie o zawal :)

Ale gdybym kupowal teraz wzialbym jakiegos na napieciu 1.5 i jakis coolererk z miedzia za 60-90 pln :) powyzej tej kowtu zastanowilbym sie nad wc od cpc (tak wiem g... jak na wc) i dowalilbym chlodnice...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Box ma jeszcze inna zalete (przynajmniej ja tak mam). Nie ma na procku zadnych stickerow czy czegos a gwarancje mam na podstawie numeru seryjnego wiatraka :twisted: Szukam wlasnie padnietego 1,7 tylko nie spalonego i walcuje na gwarancje:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...