Skocz do zawartości
szlubo

19"/22" Panorama Pomocy

Rekomendowane odpowiedzi

Witam. Chodze z zamiarem kupna monitora poniewaz moj obecny 17crt hp jest zabytkiem a moj wzrok z dnia na dzien slabnie wlasnie dzieki temu urzadzeniu. Na wydanie mam bardzo niewiele, max 580zl. Szczerze mowiac wolalbym 22" ale nie wiem czy za ta cene jakosc nie bedzie zbyt slaba, ciekawymi propozycjami wydaja sie :

ASUS VW223D na allegro wyrwe za 540zl

lub

SAMSUNG 2243LNX ten okolo 570zl

Nie znam sie na tym zbyt dobrze, co o tym sadzicie moze lepiej kupic 19" mniejsza przekatna ale lepsza jakosc. np

LG W1952TQ-PF

Z gory dzieki wielkie za rady. pozdro

Edytowane przez szlubo

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przy slabym wzroku 19" moze byc ciekawa alternatywa, oferuje spora powierzchnie i niezbyt duza rozdzielczosc(1440x960).

Ale osobiscie rozejrzalbym sie za 22", jest fajny model LG w2252tq za ok 680zl. Bardzo chwalony mode, wedlug wielu oferuje najlepszy stosunek wydajnosci do ceny, sam go sobie zamowilem. I na dodatek 30 dniiowa gwarancja na piksele, w tym segmencie budgetowym niezbyt czesto spotykana opcja.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wiem wiem duzo o nim czytalem... ale niestety nie jestem jeszcze osoba pelnoletnia i nie dysponuje wlasnym budzetem:D cena nie moze przekraczac 580zl:) a co myslisz o tych ktore podalem, parametry dobre ale w internecie nie moglem ze duzo o nich poczytac xD

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wiem wiem duzo o nim czytalem... ale niestety nie jestem jeszcze osoba pelnoletnia i nie dysponuje wlasnym budzetem:D cena nie moze przekraczac 580zl:) a co myslisz o tych ktore podalem, parametry dobre ale w internecie nie moglem ze duzo o nich poczytac xD

Nie kojarze bym je widzial, a same parametry to za malo(nie oddaja rzeczywistosci). Polecalbym wybrac sie do jakiegos media marketu i porownac na zywo jak swieca.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi