mefi Opublikowano 8 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2003 Jest sobie komp na Win Xp i jest sobie drukareczka jak (i czy sie da) mozna ja udostepnic na pass w lokalniej sieci, ale tylko sama drukarke - tak jak sie to robilo w win 98? Za pomoc dzieki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 8 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2003 da sie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 8 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2003 Z tego co wiem jest opisane w podręczniku do windowsa jak to zrobić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mefi Opublikowano 8 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2003 da sie jak? Z tego co wiem jest opisane w podręczniku do windowsa jak to zrobić. Nie mam uzywam oprogramowania tego bez podrecznikow jak wiekszosc :) co by zaoszczedzone pieniazki w sprzet inwestowac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sir_Yaro Opublikowano 8 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2003 Banalnie. Wlasciwosci drukarki/zabezpieczenia, dodajesz usera,nadajesz mu prawa i po klopocie :) EOT :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mefi Opublikowano 8 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2003 Banalnie. Wlasciwosci drukarki/zabezpieczenia, dodajesz usera,nadajesz mu prawa i po klopocie :) EOT :D po 1 tem nie ma czegos takiego jak zabezpieczenia po 2 to mi nie chodzi o udostepnianie na kompie na haslo tylko przez LAAAANNNN na haslo po 3 widocznie tego nie robiles wiec piszesz co powinno byc a czego niema bo tego nawet nie widziales :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sir_Yaro Opublikowano 9 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2003 To ja tylko zapytam wtedy: Co to k***a jest? [/img] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sir_Yaro Opublikowano 11 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2003 Pytales sie jak wlaczyc zakladke zabezpieczenia w XP: Moj komputer/narzedzia/opcje folderow tam w ktorejs zakladce ma byc jakis myk gdzie sie wlacza ta zakladke.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mefi Opublikowano 11 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2003 Pytales sie jak wlaczyc zakladke zabezpieczenia w XP: Moj komputer/narzedzia/opcje folderow tam w ktorejs zakladce ma byc jakis myk gdzie sie wlacza ta zakladke.... dzieki bardzo dziala to jest to samo co w win 2k mianowicie w opcjach folderow zakladka widok odznacza sie uzyj prostego udostepniania plikow. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...