Gość Łukasz Tkacz Opublikowano 23 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2008 Witam, posiadam zestaw Logitech Media Desktop 2.0 - całość pod bluetooth obsługiwany przez dołączony do zestawu hub. Do niedawna korzystałem z oprogramowania SetPoint 2.1 dołączonego razem z zestawem na płycie CD jednak "starośc" wersji dawała o sobie znać więc teraz używam SetPoint 4. Mam jednak pewien problemik - przy starej wersji w systemie były instalowane sterowniki Widcomm (bodajże 3.x) zapewniające naprawdę sporo możliwości np. pełne przeglądanie urzadzeń z bluetooth czyli także telefonów komórkowych. W nowym SetPoincie niestety ich nie ma i nie znalazłem innych opcji do zaawansowanej obsługi bluetooth. Znalazłem w internecie sterowniki Widcomm w wersji 5.x i zainstalowałem, skończyło się to tak, iż jakimś cudem udało mi się przywrócić zestaw do normalnego działania... Wie ktoś może jak powinienem to zainstalować? Może najpierw wywalić SetPointa, potem wgrać Widcomm i dopiero duperele od logitecha? Miał ktoś podobne cyrki? Mam hub, to czemu z niego nie skorzystać? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misieek Opublikowano 2 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2008 Witam, posiadam zestaw Logitech Media Desktop 2.0 - całość pod bluetooth obsługiwany przez dołączony do zestawu hub. Do niedawna korzystałem z oprogramowania SetPoint 2.1 dołączonego razem z zestawem na płycie CD jednak "starośc" wersji dawała o sobie znać więc teraz używam SetPoint 4. Mam jednak pewien problemik - przy starej wersji w systemie były instalowane sterowniki Widcomm (bodajże 3.x) zapewniające naprawdę sporo możliwości np. pełne przeglądanie urzadzeń z bluetooth czyli także telefonów komórkowych. W nowym SetPoincie niestety ich nie ma i nie znalazłem innych opcji do zaawansowanej obsługi bluetooth. Znalazłem w internecie sterowniki Widcomm w wersji 5.x i zainstalowałem, skończyło się to tak, iż jakimś cudem udało mi się przywrócić zestaw do normalnego działania... Wie ktoś może jak powinienem to zainstalować? Może najpierw wywalić SetPointa, potem wgrać Widcomm i dopiero duperele od logitecha? Miał ktoś podobne cyrki? Mam hub, to czemu z niego nie skorzystać? Ja instaluje SetPointa normalnie najnowszego (np. 4.6) i on pyta czy sterowniki Windcom czy Logitech. Ja biore Logitech... i jest GIT :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...