kaensainen Opublikowano 24 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2008 Witam, szukam najnowszego BIOSu do kadłubka ASUS S96S. Strona ASUSA milczy, na stronie Intela jest strasznie stara wersja. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sobota Opublikowano 25 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2008 (edytowane) Poszukaj na innych stronkach Google nie gryzą. Ale jak nie doceniasz możliwości tej wyszukiwarki to tu masz stronę: www.softwarepatch.pl :rolleyes: :google: Edytowane 25 Września 2008 przez Sobota Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidox Opublikowano 26 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2008 (edytowane) To wersja 0701 :) sam jej używam i działa u mnie bez zarzutu na S96S :razz: Download Bios 0701 - S96S (Nowszy kilka postów niżej) Edytowane 22 Grudnia 2010 przez Fidox Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KOFEK Opublikowano 1 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2009 Zgubiłem płytkę instalacyjną ze sterownikami do tego modelu laptopa (kadłubek, płyta s96s) i nie mogę ich znaleźć na stronie asusa i w sieci może mi ktoś pomóc ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidox Opublikowano 6 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2009 Zgubiłem płytkę instalacyjną ze sterownikami do tego modelu laptopa (kadłubek, płyta s96s) i nie mogę ich znaleźć na stronie asusa i w sieci może mi ktoś pomóc ? Napisz dokładnie do czego potrzebujesz sterowników :) ogólnie sterowniki udostępnia INTEL bo to produkt VBI i Asus się jakoś do niego nie chce przyznać ;) Sterowniki btw. z góry mówie ze niektóre sterowniki są stare (np. do karty graficznej, bios itd. a najnowszy bios masz w moim poście wyżej) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidox Opublikowano 17 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2009 Sterowniki do Asus WL-170G (taką akurat mam w swoim S96S) :) Windows XP, Windows XP 64 bit, Windows Vista 32 bit Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidox Opublikowano 21 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2010 (edytowane) To wersja 0803 :) obecnie sam jej używam i działa elegancko na S96S :razz: Download Bios 0803 - S96s Edytowane 21 Grudnia 2010 przez Fidox Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kisiel96 Opublikowano 21 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2010 Napisano 17 luty 2009 - 21:33 Pewnie już znalazł nowy bios... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidox Opublikowano 22 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2010 Pewnie już znalazł nowy bios... Wiem, ale wrzuciłem tu nowszy gdyby ktoś inny szukał. Nie chciałem zakładać nowego tematu i zaśmiecać forum. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buszmenek Opublikowano 12 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2011 To wersja 0803 :) obecnie sam jej używam i działa elegancko na S96S :razz: Download Bios 0803 - S96s Jeżeli można to poproszę tego biosa na maila michal@michalr.pl z góry dziękuje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barteck Opublikowano 14 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2012 Witam. Poszukuję BIOSu w wersji 0701, ma ktoś jeszcze? niestety 0803 nie chce pójść, przy próbie wgrania (przez AFIDOS) od razu pojawia się komunikat,że BIOS nie jest zgodny. jak coś, to proszę na PW Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 14 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2012 Tu coś jest BIOS 0701 - S96S Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barteck Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Dziękuję serdecznie! Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shield Opublikowano 12 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2012 witam ma ktoś jeszcze działający link albo z uploaduje ww bios Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shield Opublikowano 14 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2012 up Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 15 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2012 (edytowane) Może napisz PW do kogoś wyżej. Może mają plik lub zrobią ci save. Tu masz np ftp://65.106.72.164/Notebook/Archive_Notebooks_Drivers/ASUS/S96S%28P%29/BIOS/ Edytowane 15 Listopada 2012 przez Klaus Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...