atsiv Opublikowano 24 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2008 (edytowane) Mam obudowę z urwanym gwintem w miejscu gdzie przykręca się do niej kartę graficzną. Każda drobna nieuwaga może źle dla niej skończyć się, ponieważ nic ją nie trzyma. Próbowałem zastosować grubszą śrubkę ale ona dalej kręci się bez końca. Może macie jakiś fajny i skuteczny pomysł na przykręcenie tego podzespołu? Edytowane 16 Października 2008 przez atsiv Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 24 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2008 Może śrubka M3 + nakrętka? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pigmej Opublikowano 25 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2008 Zwykła śrubka "komputerowa" (jak do przykręcania płyty głównej do obudowy), a zamiast nakrętki- dystans metalowy (taki jak się wkręca w obudowę żeby przykręcić mobo). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
atsiv Opublikowano 16 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2008 Zwykła śrubka "komputerowa" (jak do przykręcania płyty głównej do obudowy), a zamiast nakrętki- dystans metalowy (taki jak się wkręca w obudowę żeby przykręcić mobo).Tak właśnie zrobiłem ;) i jest dobrze, dzięki za pomoc i dobry pomysł. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...