ŻYWIEC Opublikowano 8 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2003 Mam krótkie pytanko: Dlaczego bez względu na ustawioną częstotliwość procka np. 1100MHz, 1400 MHz lub 1760 MHz cały czas zgłasza mi się jako Athlon XP 1700+??? Jak można zmienić jego nazwę np na 2200+ (odpowiednik 1800 MHz)? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Butcher Opublikowano 8 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2003 Ja mam ten sam problem ale mam ASUS A7V8X. Ciagle mi pisze 1700+ :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ŻYWIEC Opublikowano 8 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2003 Ja mam ten sam problem ale mam ASUS A7V8X. Ciagle mi pisze 1700+ :(I co mamy z tym "począć" ??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!n Opublikowano 8 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2003 Może najnowszy bios cza by zapodać? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makakus Opublikowano 8 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2003 W asusie już tak jest.... jest to spowodowane że asus odczytuje nazwe Cpu z pamięci w jądrze, a nie ustala znacznik XXXX+ poprzez rzeczywiste taktowanie Czy to problem?? Ważne że Ty wiesz ile masz... ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ŻYWIEC Opublikowano 8 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2003 W asusie już tak jest.... jest to spowodowane że asus odczytuje nazwe Cpu z pamięci w jądrze, a nie ustala znacznik XXXX+ poprzez rzeczywiste taktowanie Czy to problem?? Ważne że Ty wiesz ile masz... ;) Problem to nie, ale myślałem, że tak nie powinno być. Dzięki za pomoc. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ChomiK Opublikowano 8 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2003 flamastrem narysooj ... ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 8 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2003 flamastrem narysooj ... ;)tylko ze gdzie - na monitorze :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...