andre3434 Opublikowano 25 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2008 Witam. Zakupiłem nową kartę graficzną saphire hd2600pro AGP.instalowałem różne sterowniki a (także orginalne z pudełka).Za każdym razem po próbie uruchomienia gry,komputer się zawiesza,albo wyłańcza monitor.Mój sprzęt to --------[ Podsumowanie ]------------------------------------------------------------------------------------------------ Komputer: System operacyjny Microsoft Windows XP Professional Dodatek service pack systemu operacyjnego Dodatek Service Pack 3 Internet Explorer 7.0.5730.13 Nazwa komputera SPEED_XP Nazwa użytkownika Administrator Domena logowania SPEED_XP Płyta główna: Typ procesora AMD Athlon XP-A, 1913 MHz (5.75 x 333) Nazwa płyty głównej MSI K7N2 Delta-ILSR (MS-6570G) (5 PCI, 1 AGP, 1 ACR, 3 DIMM, Audio, LAN, IEEE-1394) Mikroukład płyty głównej nVIDIA nForce2 Ultra 400 Pamięć fizyczna 1024 MB (DDR SDRAM) Typ BIOS'u Award (08/02/04) Port komunikacyjny Port komunikacyjny (COM1) Port komunikacyjny Port komunikacyjny (COM2) Port komunikacyjny Port drukarki (LPT1) Ekran: Karta wideo RADEON 9200 SERIES (64 MB) Karta wideo RADEON 9200 SERIES (64 MB) Akcelerator 3D ATI Radeon 9200 (RV280) Monitor Sony CPD-E400P (6065114) Zasilacz Modecom 400W Grafikę przełożyłem starą aby móc pograć :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 25 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2008 Podłączyłeś zasilanie do karty graficznej? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andre3434 Opublikowano 25 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2008 Podłączyłeś zasilanie do karty graficznej?Tak podłączyłem,na innym kompie działa bez zastrzeżeń:( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietia(lania) Opublikowano 25 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2008 cosik mi sie wydaje ze to wina zasilacza , jezeli jest to feel to wymieniaj i tyle ... albo pozycz od tej osoby jego zasilacz i zobacz czy u ciebie bedzie ok Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andre3434 Opublikowano 26 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2008 cosik mi sie wydaje ze to wina zasilacza , jezeli jest to feel to wymieniaj i tyle ... albo pozycz od tej osoby jego zasilacz i zobacz czy u ciebie bedzie okWitam ponownie kupiłem zasilacz ZASILACZ ATX CHIEFTEC GPS-450AA-101A 450W i jest to samo,ja pie....e,jakieś sugestie:( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sens Opublikowano 28 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2008 A odinstalowałeś sterowniki od starej karty graficznej, albo zrobiles formata?? Bo mam dziwne wrażenie, że nie, skoro tak swobodnie zmieniasz karty. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maks! Opublikowano 29 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2008 Trzeba było sprawdzić napięcia, nawet softowo można się dowiedzieć czy to wina napięć, a dopiero potem pakować się w nowy zasilacz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietia(lania) Opublikowano 29 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2008 Trzeba było sprawdzić napięcia, nawet softowo można się dowiedzieć czy to wina napięć, a dopiero potem pakować się w nowy zasilacz.jak czytam takie wypowiedzi to mi sie noz w kieszeni otwiera a do tworcy : wylacz fast write no i jak cos to format of korz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...