pewu Opublikowano 27 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2008 Witam, chciałbym się dowiedzieć co polecacie. AC Extreme 8800 czy może Thermalright HR-03 Plus Potrzebuję jak najwięcej opinii na ich temat, żeby nie żałować zakupu :) Oprócz tego chciałbym zapytać posiadaczy AC Extreme 8800 ile im radiator miejsca zajmuje (dokładnie mam na myśli jego szerokość od obudowy do końca radiatora). Z góry dziękuję i pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuebk Opublikowano 27 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2008 Ja bym wzial HR-03 i dolozyl jakiegos Fandera do tego. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pewu Opublikowano 28 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2008 Póki co to jestem bardziej przekonany do HR-03, ale nadal czekam na opinie :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek9920 Opublikowano 28 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2008 (edytowane) Tylko czy jest sens wydawania prawie 200pln na chłodzenie do karty, która już jest stara (G80 jak domniemywam). Jak naprawde się upierasz to weź AC wyjdzie Cię taniej, a tak samo dobrze jak Thermalright. Miałem AC na Radeonie 2900xt i byłem wręcz zachwycony jego wydajnością. Edytowane 28 Września 2008 przez krzysiek9920 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pewu Opublikowano 28 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2008 (edytowane) Powiem tak, w gry za bardzo nie gram, więc karta mi ma wystarczyć jak najdłużej może, a chciałbym, żeby temperatura i głośność zmalała. Na dodatek popełniłem błąd kupując Accelero S1 (nie wiedziałem, że nie będzie pasował) i nie mogę go zwrócić, więc jestem zmuszony dołożyć i wymienić ;) W każdym bądź razie dzięki za posta :) Edytowane 28 Września 2008 przez pewu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nalewator Opublikowano 29 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2008 Podepnę się do tematu . Szukam chłodzenia na 8800GTS (G92) w SLI. Płyta to Asus Striker a buda TT Armour. Chodzi mi głównie o ciszę koszt max 300pln dla 2 kart. Co polecacie?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pewu Opublikowano 29 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2008 Podepnę się do tematu . Szukam chłodzenia na 8800GTS (G92) w SLI. Płyta to Asus Striker a buda TT Armour. Chodzi mi głównie o ciszę koszt max 300pln dla 2 kart. Co polecacie?? Tak, żeby nie było, w temacie jest mowa o G80, co ktoś się nie pomyli :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pewu Opublikowano 30 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2008 Temat można zamknąć, kupiłem HR-03 Plus i zamontowałem fana 120mm. Z 66 zrobiło się 43 w idle =] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...