alCatraz Opublikowano 30 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2008 Zdziwiło mnie, że nie ma jeszcze takiego tematu. Wszak to kolejna inkarnacja legendarnego Quake 3 Arena. Niedawno dostałem klucz do bety, więc miałem okazję zapoznać się z tym ciekawym projektem panów z id. Rozgrywka w niczym chyba nie ustępuje temu co oferował pierwowzór, poprawiono lekko grafikę i dodano bronie, mapy z dodatku Team Arena. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 30 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2008 (edytowane) Ameryki to ty nie odkryłeś. Było o tym już gdzieś na forum. Zdajię się,że ktoś nawet założył temat. Ja próbowałem wyslać maila by dostać CD-Key i zero odpowiedzi. Zapomniałeś o linku. http://quakelive.idsoftware.com/beta/ Edytowane 30 Września 2008 przez Devil Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-mess- Opublikowano 30 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2008 devil bo z puli zarejestrowanych wysylano ograniczonej ilosci klucze. ja z 4 emaili wyslalem a i tak nie dostalem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 30 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2008 No szkoda, że nie działają key'e z oryginalnego Q3 ;) To na razie BETA, więc warto poczekać na rozwój projektu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-mess- Opublikowano 30 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2008 przypuszczam ze projekt bedzie rozwijal sie dlugimi miesiacami :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 30 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2008 ja grałem na drugi dzień po premierze bety - 27.08 ;) wszystko fajnie, ale nie można ładować swojego cfg... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaelius Opublikowano 30 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2008 Nono szykuje sie nowy hit szkolnych pracowni , gdzie do tej pory pomykaja demka q3arena :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alCatraz Opublikowano 30 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2008 (edytowane) Ameryki to ty nie odkryłeś. Było o tym już gdzieś na forum. Zdajię się,że ktoś nawet założył temat. Ja próbowałem wyslać maila by dostać CD-Key i zero odpowiedzi.Brawo Sherlocku, gra była wspomniana na forum, ale tematu nie było. Teraz jest. No szkoda, że nie działają key'e z oryginalnego Q3 icon_wink2.gif To na razie BETA, więc warto poczekać na rozwój projektu.Gra jest za darmowa, więc na co Ci key? Chyba nie myślałeś że będzie pasować do bety? ;) :mur: Edytowane 30 Września 2008 przez alCatraz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 30 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2008 widać jestem jednym z nielicznych szczęśliwców ;) ooo, jest nowa wersja - sprawdzam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 30 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2008 ja grałem na drugi dzień po premierze bety - 27.08 ;) wszystko fajnie, ale nie można ładować swojego cfg... Jak już mowiłem przynajmniej bedzie równo dla każdego. Sam zawsze grałem w "klocki lego" a teraz każdy bedzie widział to samo i miał te same klawisze itp :lol:. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-mess- Opublikowano 30 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2008 ja grałem na drugi dzień po premierze bety - 27.08 ;) wszystko fajnie, ale nie można ładować swojego cfg... no wlasnie niestety mozna :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 30 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2008 widzę, że można repconfig i qzconfig edytować w AppData, ale jako tako \exec *.cfg nie zrobisz ;P a nie uśmiecha mi się robienie nowego cfg/edytowanie tamtego w QL ps troszkę świeżości - nowe mapy, dźwięki, efekty właśnie załoiłem partyjkę nstagiba ;]] brakuje zielonych modeli... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HeatheN Opublikowano 2 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2008 może by tak ktoś o grze napisał? :>jakbym grał to bym napisał:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 3 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2008 jakbym grał to bym napisał:P To mam nadzieję, że niebawem zorganizujemy jakieś potyczki PPC ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zuy_zgred Opublikowano 10 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2008 (edytowane) Pogralem z 3 godzinki w quake live, i bardzo fajnie sie gra :) W sumie chyba to samo co quake 3 arena, tylko nie wiem jak config sobie wklepac. :( Moj nick w becie to zgrd. 1 invite polecial do ADIHC1, mam nadzieje ze sie ruszy sznurek invitow :D Edytowane 10 Października 2008 przez koloboss Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alCatraz Opublikowano 11 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2008 Opanujcie się z tymi adresami email. Większość ma chyba zniekształcone wyobrażenie na temat tego, w jaki sposób rozsyłane są invity. Jak już wcześniej pisałem, nowo utworzone konto NIE posiada ŻADNYCH zaproszeń do rozdania. Otrzymanie tych zaproszeń to loteria, bo id losuje raz-na-jakiś-czas konta którym przyznawane są invite do rozdania. Samo zaproszenie nowego gracza z kolei nie pozwala mu na założenie nowego konta OD RAZU, bo zaproszenia są aktywowane okresowo, z przerwami sięgającymi dni a nawet tygodni! Nie spamujcie więc tematu kolejnymi adresami @, bo jest to bezcelowe i tą drogą zaproszeń nie otrzymacie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kurniczek Opublikowano 16 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2008 Dzis przyszlo zaproszenie, ale pojawil sie problem. Przy instalacji pluginu quake live pojawiaja sie bledy http://img264.imageshack.us/my.php?image=errorfb8.jpg najpierw ten na gorze potem ten drugi. W firfoxie jest to samo :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alCatraz Opublikowano 16 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2008 Może wywal PunkBustera i spróbuj jeszcze raz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kurniczek Opublikowano 16 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2008 heh ze tez na to nie wpadlem. Juz dziala ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ADIHC1 Opublikowano 20 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2008 Na chwilę przerwę wątek zaproszeń ; > Szukam sparingpartnera. Na chwilę obecną system rekomendacji serwerów daje mi takie "Najlepsze wybory", że w najlepszym przypadku mapę kończę z paroma (dosłownie! i to jak jestem w lepszej predyspozycji, hehe) fragami na koncie. Także nie wygląda to dobrze, mam nadzieję, że z czasem system rekomendacji skalibruje się odpowiednio (nie pamiętam, jaki poziom wybierałem podczas rejestracji, ale pewnie przeceniłem swoje mozliwości). Trening z botami odpada, bo (co pewnie dziwnie zabrzmi) nie stanowią dla mnie większego wyzwania. Zbieranie ciągłych batów raczej zniechęca do grania/testowania, a sesje z botami nie są zbyt emocjonujące ; > Jeśli ktoś jest zainteresowany wspólnym "treningiem", to proszę o kontakt PM.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alCatraz Opublikowano 21 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2008 (edytowane) Na chwilę obecną system rekomendacji serwerów daje mi takie "Najlepsze wybory", że w najlepszym przypadku mapę kończę z paroma (dosłownie! i to jak jestem w lepszej predyspozycji, hehe) fragami na koncie. Na początku też tak miałem. Teraz jest zdecydowanie lepiej. Pewnie trzeba zagrać te kilkanaście/dziesiąt gier zanim trafisz między graczy z podobnym skillem. BTW podajcie swoje username, moje to alCatraz. Edytowane 21 Października 2008 przez alCatraz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 22 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2008 da się zrobić zielone modele jak w OSP? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ADIHC1 Opublikowano 22 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2008 (edytowane) da się zrobić zielone modele jak w OSP?Można seta cg_forcemodel "1"seta cg_forceEnemyModel "keel/bright" ->lukaszrobert Mam dla Ciebie panaceum -> ustaw sobie tekstury na minimalną jakość i graj, ja żadnych "szatanów" nie widzę ;]] Dokładnie ; > seta r_picmip 10I po sprawie.. Poza tym nie wiem po co w ogóle całe te zamieszanie.. BTW. Którą komendą można zmienić szybkość zmieniania broni? Jeśli w ogóle można.. Edytowane 22 Października 2008 przez ADIHC1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ADIHC1 Opublikowano 22 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2008 (edytowane) Tak jak napisałeś: to ma być darmowa gra, ale jak już zostanie ukończona. Póki co trwają zamknięte beta testy i trzeba czekać na wersję finalną. A nie wygląda na to, żeby miała się pojawić prędko. Poza tym nie nazwałbym tego skąpieniem kluczy, testerów i tak jest sporo, a co jakiś czas rozdają kolejne setki zaproszeń.. PS. Może jakiś moderator wydzieliłby posty tyczące się fanatyzmu i manipulacji do osobnego wątku? ; > PPS. Co z tą zmianą szybkości zmieniania broni? ; > Edytowane 22 Października 2008 przez ADIHC1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HeatheN Opublikowano 23 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2008 Moj nick Quazellot :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 2 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2008 Jak ktos chce zaproszenia to zarejestrowac sie i dopisywac do tej listy: http://www.quake.net.pl/board/index.php?ac...=855&str=58 stosunkowo szybko (z 1 dzien) mozna dostac zaproszenie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ADIHC1 Opublikowano 3 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2008 Sam z początku miałem zapisać się na listę na wyżej wymienionym forum, ale zniechęcała mnie długa lista oczekujących. A teraz widzę, że ładnie wam tam idzie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariuszn1 Opublikowano 3 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2008 Tak jak napisał aerial, 1 dzień góra, z tym że zanim to przyjdzie na maila... pozostaje czekać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 3 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2008 (edytowane) stosunkowo szybko (z 1 dzien) mozna dostac zaproszenie.zaproszenia a raczej rekomendacje są zatwierdzane co kilka albo i nawet więcej... dni, nie ma reguły że zawsze co 24h... ja otrzymałem praktycznie po tygodniu. Edytowane 3 Listopada 2008 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 3 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2008 (edytowane) Ja wciąż czekam na autoryzacje. Ale jak już będzie to możecie zacząć się bać. HiS jako pierwszy dostanie baty ;) Mam nadzieję, że można tam wgrać własnego konfiga, bo niektóre (dozwolone) komendy poprawiają pracę myszki jak i samej gry. Ogólnie gra się lepiej niż na takim gołym configu. Edytowane 3 Listopada 2008 przez Devil Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...