Skocz do zawartości
alCatraz

Quake Live

Rekomendowane odpowiedzi

No dobra, to ja też proszę o zaproszenie jeżeli ktoś będzie posiadał takowe (od Czarnego się chyba nie doczekam - a obiecywał), bo zanim się pojawi oficjalna wersja to już przestaniecie w to grać xD

mój mailik: vortex1984(at)gmail.com

Dziękować

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

apo5 wyslalem Ci zaproszenie... moze cos sie skaszanilo

jak mam jakies zaproszenia wolne to zaraz wysle :)

@EDIT

narazie zaproszenia wyparowaly jak bede mial to od razu wysle

Edytowane przez CzArNy`

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No niestety, ale z tymi zapkami to są jaja. Jeszcze wczoraj miałem 5. Jedno wysłałem użytkownikowi deadfrog. Dzisiaj rano zaglądam i zapek znów nie ma. Ale cierpliwości. Te osoby co się do mnie zgłosiły dostaną w pierwszej kolejności.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kolejna pula zaproszeń (5) do rozdania. Nie wiem jak długo będzie dostępna, więc nie gwarantuje, że osoby, które do mnie napiszą dostaną zaproszenie. W każdym bądź razie czekam na PW (pamiętajcie o podaniu maila).

Poszło do:

- macr0n

- kaluzaaa

Pula zaproszeń znikła.

Edytowane przez ADIHC1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czasu malo ;) Ale myślałem raczej o jakimś TDM z ekipą PPC niż tak 1vs1. Wynik i tak przesądzony. Dajcie jakiś konkretny termin i zagrajmy w końcu w tego meczyka. Mapy jakie ja preferuje to pro-q3dm6 i q3dm17. I sumie tyle ;)

P.S Mess kiedyś grywaliśmy (m.in Ath i Blantmen), ale w zwykłego Q3. Pamiętam dobrze, bo pojechałem ath'a wtedy ;)

EDIT: Znów pojawiły się zapki. Jedna wysłałem do Fallen Angel.

Edytowane przez Devil

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czasu malo ;) Ale myślałem raczej o jakimś TDM z ekipą PPC niż tak 1vs1. Wynik i tak przesądzony. Dajcie jakiś konkretny termin i zagrajmy w końcu w tego meczyka. Mapy jakie ja preferuje to pro-q3dm6 i q3dm17. I sumie tyle ;)

P.S Mess kiedyś grywaliśmy (m.in Ath i Blantmen), ale w zwykłego Q3. Pamiętam dobrze, bo pojechałem ath'a wtedy ;)

EDIT: Znów pojawiły się zapki. Jedna wysłałem do Fallen Angel.

ath = athena? brat uopa?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dobra, zagrałem kilka meczy i jedna kwestia mnie męczy. Czy ktoś wie coś o cheatach tutaj, bo grałem z kolesiem dziś na pro-q3dm6 i na kilkadziesiąt strzałów z raila, nie trafił mnie może kilka razy, celność na pewno miał ok 80%. Dodam, że nie stałem w miejscu ani nic z tych rzeczy, a łapał mnie praktycznie w niemożliwych momentach. Właściwie to grał tylko railem i miał ping ok 60-70. Dużo meczy oglądałem (kiedyś, w czasach fatal1tiego, Zero4 itp) i nigdy się nie spotkałem z taką celnością. Pogooglałem trochę no i jest niby jakiś aimbot do Quake Live, tylko nie wiem, czy rzeczywiście da sie go uruchomić, nie miałem czasu się zagłębiać w to. Może ktoś coś wie na ten temat? A może rzeczywiście trafiłem na takiego wymiatacza.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak, ten sam. Widze, że raila ma 60%, no ale skoro mówisz, że go kojarzysz, to jakiekolwiek aimboty odpadają. Koleś ma raila 60%, co przy pingu ok 70 jest dla mnie niesamowite. Całe życie grałem na LANie i dla mnie z pingiem gra się raczej ciężko.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

rg 60 nie robi wcale takiego wrazenia jak jego lg 50+, no i typ jest top eu w tej chwili :) imho z pingiem 65 w ql gra sie tak samo dobrze jak z 25-30 w q3 :D zreszta pograsz to zrozumiesz o czym mowie :D

Edytowane przez -mess-

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hehe, tylko ja pierwszy raz gram z jakimkolwiek pingiem, zawsze było 1, bo jak ja grałem w Q3, to nie miałem dostępu do netu, ale miałem 3 kumpli na podobnym poziomie i zawsze z nimi trenowałem i wspólnie podnosiliśmy poziom. Ale racja, LG na 50% to kosmiczny wynik, ja jak miałem w okolicach 30% to byłem zadowolony. Najgorsze jest to, że jak już stracisz mapę to po rybach praktycznie.

Edytowane przez thuGG

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

[18:15:35] [@TTimo] it's immediate

[18:15:42] [@TTimo] we're seeing some reports that people are not getting them

[18:15:57] [@TTimo] we may have a fairly long delay backed up for some of the webmail providers

[18:16:02] [@TTimo] like gmail / yahoo / hotmail

[18:16:29] [@TTimo] hotmail usually being the worst

;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

10 zapków do rozdania ;)

id ostatnio szasta zaproszeniami na lewo i prawo, hehe..

10 zaproszeń do rozdania - chętni niech podeślą maile na PW.

#EDIT

Pula zaproszeń została wyczerpana.

Edytowane przez ADIHC1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pograłem troche i stwierdzam że fajna opcja jako gra przez przeglądarkie, ale niestety chyba jeszcze im troche zajmie dopracowanie tego wszystkiego. Czasami nawet na serwerach europejskich gdzie jest zaledwie 8 osob ping potrafi skoczyc z 90 do 200 co nieco utrudnia grę. Natomiast jadki typu FFA na 16 osób to jakaś pomyłka. Unplayable. Może to zalezy od internetu ale przeciez nie bede zmieniał 1 megowego łącza specjalnie dla liva. Instagib ftw. :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi