Skocz do zawartości
marco

Nowe Faq

Rekomendowane odpowiedzi

Uruchomiliśmy testowo nowy mechanizm do FAQ działający na zasadach WIKI.

Dlaczego Wiki?

• Wyróżnienie treści FAQ od komentarzy
  • Możliwość edycji jednego FAQ przez wiele osób (koniec z FAQ umierającymi ze względu na brak zanteresowania)
  • Śledzenie wersji FAQ i możliwość powrotu do poprzednich wersji
  • Możliwość dodawania FAQ przez Stałych Użytkowników bez potrzeby interwencji administratora forum

Istnieje możliwość konwersji starych tematów zawierających FAQ na pierwszej strony do nowego formatu. W tym celu proszę o zgłoszenia w tym temacie zawierające:

ID tematu

forum na którym ma się znaleźć temat do komentarzy.

Wszelkie uwagi mile widziane.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

OKi, ja mam na starcie jedną uwagę n.t. funkcjonalności:

Może jednak jakieś zabezpieczenie przed robieniem "z palca" topicu do dyskusji w dziale faq? :>

Właśnie sobie kliknąłem pewien, że otworzy się edycja topica z tytułem, etc. A tu zonk- od razu mnie przeniosło do nowo utworzonego tematu, którego oczywiście jestem wesołym autorem :Q

Jakiś mały confirm chociażby- czy jesteś pewien że chcesz utworzyć topic? T/N -> Czy na pewno jesteś pewien? T/N -> Czy jesteś pewien że jesteś pewien?? T/N -> dobra, słowo się rzekło, kobyłka u płotu.

Z bugów technicznych:

-Polskie krzaki w podglądzie coś dziwnego wyczyniają.

-Brakuje ikonki do drukowania w darkness.

-Coś tam jeszcze było, ale zapomniałem bo mam mało ramu. Aha... jakieś dziwne spolszczenie - czasy edycji = "On:".

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi