mosciak Opublikowano 8 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2003 witam wlasnie przytaskalem ze sklepu Abitka. wszystko fajnie ale mam watpliwosci czy jest to rev 2.0. oznaczenia na czipsecie: NB: G34584.1 0308A1 S TAIWAN SB: FB2226.1 0306A3 C KOREA pomimo naklejki gdzie niby napisane jak wol NF&-S v2.0 mam watpliwosci co do wersji zarowno NB jak i SB. czy MCP2-T jest jakos spoecjalnie oznaczany? sprawa pilna wiec prosze o szybkie odpowiedzi... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dexter Opublikowano 8 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2003 A ja spytam, gdzie kupiles ? Pozdro Dexter Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mosciak Opublikowano 8 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2003 A ja spytam, gdzie kupiles ? Pozdro Dexter Lublin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dexter Opublikowano 8 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2003 Szkoda ze zes nie napisal ze na 3 planecie od slonca napewno bym nie mial problemu z trafieniem :) Co do rev to wiem ze te nowsze znaczy 1.2 i 2.0 sa na czerwonej plytce PCB. Z oznaczen wynikaloby ze to stepping A3 tylko dlaczego na SB a nie na NB ? Moze pomyliles sie ? Pozdro Dexter Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarkPL Opublikowano 8 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2003 Sprawdz co Ci poda WPCUID i napisz. Powinno byc C1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mosciak Opublikowano 8 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2003 Sprawdz co Ci poda WPCUID i napisz. Powinno byc C1 klopot w tym ze jeszcze nie moge. na 100 sie nie pomylilem wlasnie dlatego am watpliwosci... PCB czerwone. radiator na NB jest na silikon a nie na tasme... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...