Liskoski Opublikowano 8 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2003 zastanawiam sie nad wymiana a1600XP i k7s5a na a1700+ 0,13 i epox 8rda. nie wiem czy sie oplaci spylic to pierwsze za 360 PLN :) i kupic to drugie :D... czy ta plytka epoxa bez upgradu biosu sie dobrze kreci i czy a1700+ 0,13 musze specjalnie selekcjonowac (numer serii czy cus :) ?) i na ile pojdzie FSB bez zmiany odblkowania mnoznika ? z gory dzieki za odp bo mi sie kupa pytan na skladala :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 8 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2003 Ja jutro kupuje 1,7+ i 8rda+ wiec mysle ze sie oplaca ty chodz nie kupujesz tej z + to i tak uwazam ze jest zsajebista płytka. Kupujesz proca z serii: JIUHB JIUGB JIUCB :D i wsio wszystko chula śmiało :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
??????? Opublikowano 8 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2003 nie wiem czy ci sie oplaca sprzedawac to za 360zl :D :D ale napewno oplaca ci sie kupowac axp1700+ i 8rda :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kutek Opublikowano 8 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2003 czlowieku zobacz na posty na pierwszej stronie tego forum a potem pisz czy sie oplaca kupic ta plytke i jaka ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziasc</span> serie 1700.Wiekszosc postow traktuje o tym Athlonie,a o Epox'ie 8rda+ juz wiecej nie mozna napisac!!!! Czytac sie trzeba nauczyc!!!! :!: :!: :!: :!: :!: :!: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Liskoski Opublikowano 8 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2003 czlowieku zobacz na posty na pierwszej stronie tego forum a potem pisz czy sie oplaca kupic ta plytke i jaka ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziasc</span> serie 1700.Wiekszosc postow traktuje o tym Athlonie,a o Epox'ie 8rda+ juz wiecej nie mozna napisac!!!! Czytac sie trzeba nauczyc!!!! :!: :!: :!: :!: :!: :!: tja trzeba sie nauczyc ;) ten post (jakbys dobrze PRZECZYTAL!) to sie skladal z 2 czesci :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kutek Opublikowano 8 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2003 jesli porownujesz 1600xp z 1700xp i tu rzecz smieszna ECS'a z Epoxem no to zycze powodzenia.I na pytanie o sprzedaz tego pierwszego zestawu nic nie mowie!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Liskoski Opublikowano 8 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2003 ok(nie porownoje ecs z epoxem bo to "niemozliwe" :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Liskoski Opublikowano 8 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2003 czy musze aktualizowac bios zeby plytka byla w 100 dzialala sabilne po o/c Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kutek Opublikowano 8 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2003 zobacz sobie na trzeci post na tej stronce i na pewno nie bedzie pytania na ktore bys nie mogl sobie odpowiedziec,a upgrade biosu na pewno sie przyda!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 8 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2003 U mnie bez zmiany biosu chodzi na 200MHz (1700+@11*200) . Wszystko zalezy od tego co trafisz i jakie masz pamieci, zasilacz i chlodzenie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 8 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2003 Dobrze by by było ja tak jutro zrobie :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...