wavee Opublikowano 1 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2008 Witam . mam zintegrowana karte muzyczna i tutaj moje pytanie ; czy sluchawki 7.1 Surround beda dzialac na zintegrowanej karcie muzycznej? :Q Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hansu (-+)'' Opublikowano 1 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2008 LOL. Słuchawki 7.1? Możesz podac model ? : D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wavee Opublikowano 1 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2008 ogolnie pytam ;q Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicolass Opublikowano 1 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2008 O 5.1 słyszałem, te tanie to straszny syf. Ale o słuchawkach 7.1 pierwsze slysze :P niemiej, jeżeli by takie istniały, to na zintegrowanym kodeku audio 7.1 będą działać, tylko wole o jakości dźwięku nawet nie myśleć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wavee Opublikowano 2 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2008 STEEL SOUND 5H v2 USB + karta dźw USB 7.1 wys.24h sry cos powalilem ale mimo tego http://allegro.pl/item441626255_super_sluc...dla_ciebie.html cos tutaj jest tylko nie wiem czy to nie jest jakas lipa ;q pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 2 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2008 "zestaw słuchawkowy 7.1 renomowanej firmy Trust!" lmao :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wavee Opublikowano 2 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2008 heheh :DD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nuras_en Opublikowano 3 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2008 O 5.1 słyszałem, te tanie to straszny syf. Ale o słuchawkach 7.1 pierwsze slysze :P niemiej, jeżeli by takie istniały, to na zintegrowanym kodeku audio 7.1 będą działać, tylko wole o jakości dźwięku nawet nie myśleć.Nie tylko te tanie ;) Zajrzyj do tematu Słuchawki a dowiesz się więcej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...