Pinki Opublikowano 8 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2003 Hmm, mam okazje kupic karte "3D PROPHET 8500 128MB FULL RETAIL" po bardzo okazyjnej cenie, nowka z gwarancja, z hurtowni po znajomosciach 8) Wiec kilka pytanek: 1. Czy sa lepsze 8500 128MB :?: 2. Jak to jest z tym TEST BIOSEM 8.40 :?: 3. Jak sie podkreca ten Herc :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 8 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2003 lepsz jest chyba ino fuul 8500 made by ati ps jak bardzo okazyjna cena???? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pinki Opublikowano 8 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2003 lepsz jest chyba ino fuul 8500 made by ati ps jak bardzo okazyjna cena???? A gdzie dostane BBA 8500 128MB w cenie ponizej 500zł :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 8 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2003 tzn ile za nia dasz 499? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pinki Opublikowano 8 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2003 tzn ile za nia dasz 499? Eh, wyciagna ode mnie wszystko :lol: 485zł :roll: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 8 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2003 ja bym brał jak najszybciej :twisted: ps nie masz drugiej do zalatwienia? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pinki Opublikowano 8 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2003 ja bym brał jak najszybciej :twisted: Taa, musze jeszcze dozbierac 50zł, mialem kase na Herca 8500 64MB a teraz juz 128MB :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pinki Opublikowano 8 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2003 nie masz drugiej do zalatwienia? Ze sprzetem od znajomkow jest tak ze tylko jedna sztuka :roll: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pinki Opublikowano 8 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2003 My tu tak gadu gadu a jeszcze nikt nie odpowiedzial na pytania :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vengeance Opublikowano 8 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2003 no w sumie to mozna bylo by sie wiecej spodziewac ludzie z forum krecaa go na 310/310 , czyli bez rewelacji jak na 3.3ns bba , build by ati jest zdecydowanie lepszy. jak pamietacie np ndx mial build by ati 320/320. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trochim Opublikowano 9 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2003 Za tą cene to nawed nie ma się co zastanawiać jak to jes na kościach BGA 3.3, widziałem gdzieś w jakimś sklepie internetowym wersje herca 128 MB na pamięciach 3.6. Może to takiego możesz kupić? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noso Opublikowano 9 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2003 ja mam ta karte jestem b.b.b.b.zadowolony tylko mialem zonk z tym biosem po prstu u mnie wyskakiwaly bledy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pinki Opublikowano 9 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2003 Za tą cene to nawed nie ma się co zastanawiać jak to jes na kościach BGA 3.3, widziałem gdzieś w jakimś sklepie internetowym wersje herca 128 MB na pamięciach 3.6. Może to takiego możesz kupić? Hmm, nie wiem jakie pamieci :( Pisze FULL wiec powinno byc 3.3 :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trochim Opublikowano 9 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2003 Jak ma radiatorki na pamieciach to to jest to :D , w sklepie tweak`a można kupić tą wersje z 3,6 ns pamięciami Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spavatch Opublikowano 9 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2003 Mam ta karte, jest rewelacyjna. Jak sie ktos uprze to pojdzie i na 315 tyle ze beda straszne krzaki (chociaz sie nie zawiesi). Tylko z tym biosem problemy :( - mial podniesc wydajnosc a obnizyl jakosc grafiki :cry:. Pozdr... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...