Kaeres Opublikowano 11 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2002 widze kaeres ze sie znosz:D q3 gwizda na vsync i czy on jest wlaczony czy nie to i tak jest tyle samo fps w q3 (q2 to inna bajka) Buahaha. Nie moge sluchac tych bredni (ani ich czytac)!!!hehe i co zatkalo palo? wlacz se synchronizacje a potem wylacz i zobacz ze ci gowno da widze ze ty sie tak znasz na q3 jak moja babcia na zbieraniu grzybow P.S. kto pobije oj rekord fpsow:D Wiesz co, chyba jestem glupi bo sprawdzilem wierzac w Twoje brednie. Teraz powtarzam jeszcze raz - przestac sie blazowac i zainstaluj wreszcie q3 na hdd bo pewnie jeszcze nigdy tego nie zrobiles :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 11 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2002 CO TRZEBA ZROBIC ZEBY Z BENCHMARKOWAC QWAKA3? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 11 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2002 nyny, po co by byla zmiana vsynca w opcjach q3 jakby to nic nie dawalo? pomysl nastepnym razem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mesi0r Opublikowano 11 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2002 ja nigdy nie testuje quaka na full detalach, wole sprawdzic ile mam na swoim cfg ... bez minimum 70fps grac nie moge :) najlepiej walnac com_maxfps 100 lub 120, przy wiekszym mysz sie dziwnie zachowuje(jakby co chwile zmieniala sensitivity). A no i q3 na pr 1.31 zre o wiele wiecej klatek niz 1.17 i wczesniejsze ... chyba wszyscy testujecie na 1.31? CO TRZEBA ZROBIC ZEBY Z BENCHMARKOWAC QWAKA3? /timedemo 1 w consoli pozniej odpalasz demo jakies i to wszystko Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chrabcio Opublikowano 11 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2002 ps. sorki za bluzgi pomysl czasem a potem pisz .... obrazanie i rzucanie bluzgow na publicznym forum swiadczy tylko o twojej niskiej lulturze osobistej no chyba ze pomyliles forum z podworkiem i piaskownica........... ps.przeprosiny przyjete..... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nessay Opublikowano 11 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2002 Ja na windows 98se mam wynik 160 fps nawet nieraz więcej a nieraz znacznie mniej. A na Xp mam wynik około 90-120 fps to chyba nieźle jak na niepodkręcany sprzęt.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 11 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2002 Ja na windows 98se mam wynik 160 fps nawet nieraz więcej a nieraz znacznie mniej. A na Xp mam wynik około 90-120 fps to chyba nieźle jak na niepodkręcany sprzęt.... A przy jakich ustawieniach? Bo ja na tym co poniżej mam ok 150 przy 1024/768 i wszystko na max. Najlepsze jest to, że na Fastest mam 160FPS, mimo, że mam cg_maxfps=0. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 11 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2002 HELP CO WPISAC ZEBY ZBENCHMARKOWAC? :oops: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 11 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2002 HELP CO WPISAC ZEBY ZBENCHMARKOWAC? :oops:Powaznie pytasz ? Wydaje mi sie, ze odpowiedz mesiora powinna kazdemu wystarczyc, moze nie zauwazyles ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas Opublikowano 11 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2002 HELP CO WPISAC ZEBY ZBENCHMARKOWAC? :oops:W konsoli: timedemo 1 potem np.: demo demo001 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PITer Opublikowano 11 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2002 w demo001 mam: normal: 380FPS :) 1024 max quality: 270FPS 1600 max quality: 120FPS Bez OC grafy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 11 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2002 w demo001 mam: normal: 380FPS :) 1024 max quality: 270FPS 1600 max quality: 120FPS Bez OC grafy Ale to napewno nie na tej rivie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PITer Opublikowano 11 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2002 na GF4 :) dzis wróciło :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 12 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2002 najbardziej mnie rozbawil txt "sprawdz ile masz com_macfps" ... Przeczytaj sobie pierwszy post jeszcze raz to skumasz. Pisze ,że cały czas ma 100 fps ,czyli chyba chodzi mu o fps w czasie gry a nie w demku :wink: Moje wyniki to : Ustawienia własne : 220 (na nich gram) fastest : 174 fast : 162 normal : 137 HQ :95 1024x768 32 bit all max : 54 :( ,gf2 mx nie nadaje sie go 32 bit. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 12 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2002 widze kaeres ze sie znosz:D q3 gwizda na vsync i czy on jest wlaczony czy nie to i tak jest tyle samo fps w q3 (q2 to inna bajka) Buahaha. Nie moge sluchac tych bredni (ani ich czytac)!!!hehe i co zatkalo palo? wlacz se synchronizacje a potem wylacz i zobacz ze ci gowno da widze ze ty sie tak znasz na q3 jak moja babcia na zbieraniu grzybow P.S. kto pobije oj rekord fpsow:D Wiesz co, chyba jestem glupi bo sprawdzilem wierzac w Twoje brednie. Teraz powtarzam jeszcze raz - przestac sie blazowac i zainstaluj wreszcie q3 na hdd bo pewnie jeszcze nigdy tego nie zrobiles :Pkolego tobie sie chyba vsync pomylilo z com_maxfps albo jestes debilem jak gram juz 2 lata w q3 to jeszcze takich <span style="color:red;">[ciach!]</span>aaaa bajek jak kaeres pisze nie slyszalem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 12 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2002 nyny, po co by byla zmiana vsynca w opcjach q3 jakby to nic nie dawalo? pomysl nastepnym razem gosciu a gdzie ty masz zmane vsynca w opcjach q3? ty wiesz wogle co to jest q3? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 12 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2002 nyny, po co by byla zmiana vsynca w opcjach q3 jakby to nic nie dawalo? pomysl nastepnym razem gosciu a gdzie ty masz zmane vsynca w opcjach q3? ty wiesz wogle co to jest q3? Nyny jestes najglosniejszym krzykaczem, ktory nawet nie wie gdzie sie wlacza vsync w q3. Jak juz znajdziesz to over. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 12 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2002 gosciu a gdzie ty masz zmane vsynca w opcjach q3?Setup->Game Options ty wiesz wogle co to jest q3?mow do mnie jeszcze, dawno sie tak nie smialem :lol: sam sie lepiej zastanow czy ty znasz q3, skoro nawet nie wiesz co jest w opcjach Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 12 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2002 gosciu a gdzie ty masz zmane vsynca w opcjach q3? Setup->Game Options ty wiesz wogle co to jest q3?mow do mnie jeszcze, dawno sie tak nie smialem :lol: sam sie lepiej zastanow czy ty znasz q3, skoro nawet nie wiesz co jest w opcjach FiDO co sie dziwisz, Nyny krotko gra w q3 :mrgreen: kolego tobie sie chyba vsync pomylilo z com_maxfps albo jestes debilem jak gram juz 2 lata w q3 to jeszcze takich <span style="color:red;">[ciach!]</span>aaaa bajek jak kaeres pisze nie slyszalem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 12 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2002 To i ja dam swoje wyniki jak wszyscy to wszyscy :). <--------------------------> < I NO OC I OC I > <-------------------------- > <H.Q I 113,6 I 128,5 I > <NORMAL I 143,6 I 150,7 I> <FAST I 157,4 I 158,1 I> <FASTESTI 168,7 I 168,7 I> <-----------------------------> Mój Duron 850@1141 134x8,5. Wszystko na max w biosie. OC dotyczy podkreconego mojego CLAPA do 120@140 gpu i 286@340 pamiec. Chodzi tez na 120@150 i 286@350 ale sie wiesza jak skombinuje radiatiry na pamieci to jeszcze podkrece, ale wzrost w H.Q przy 10MHz bedzie rzedu 5-10FPS. Wiec wyniki mam spore jak na tego proca i grafe :). Przy wszystkim na maxa i 1024x768/32BIT mam ponad 80Fps. Jak zmienie proca to bedzie wiekszy power. fastest : 174 fast : 162 normal : 137 HQ :95 1024x768 32 bit all max : 54 ,gf2 mx nie nadaje sie go 32 bit. Yoshi zmien sobie grafe bo masz gorsze wyniki na lepszym procku. :twisted: . Tylko tego Duronka marnujesz ;) Moze sie wymienimy?? :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuri Opublikowano 12 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2002 a ja mam 136 klatek HQ 1024x768x32bitx85Hz :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 12 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2002 hehe juz wiem o ktora opcje wam chodzi ale po jakiego ciach!a mowiecie o opcji ktora jest defaul wylanczona w q3 i ktorej nikt nie wlancza pajacyki? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 12 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2002 jak zmieniłem MAXFPS na 500 to ma 1024*768 max detalach mam pomiędzy 190 a 266 FPS w porywach 350 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 12 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2002 Moze sie wymienimy?? :) Chętnie sie wymienie ... na grafy :P :P :P hihihi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 12 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2002 ale po jakiego ciach!a mowiecie o opcji ktora jest defaul wylanczona w q3 i ktorej nikt nie wlancza pajacyki?a kto powiedzial, ze my to wlaczamy?? ty zaczeles o tym, ze to nic nie daje, to ci pokazalismy, ze sie mylisz... pajacyku :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 13 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2002 ale po jakiego ciach!a mowiecie o opcji ktora jest defaul wylanczona w q3 i ktorej nikt nie wlancza pajacyki?a kto powiedzial, ze my to wlaczamy?? ty zaczeles o tym, ze to nic nie daje, to ci pokazalismy, ze sie mylisz... pajacyku :Pbo wylaczenie w windowsie vsync niec nie daje w q3 a czy ktos tu mowil zeby w grze wlanczac pajce? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 13 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2002 ale po jakiego ciach!a mowiecie o opcji ktora jest defaul wylanczona w q3 i ktorej nikt nie wlancza pajacyki?a kto powiedzial, ze my to wlaczamy?? ty zaczeles o tym, ze to nic nie daje, to ci pokazalismy, ze sie mylisz... pajacyku :Pbo wylaczenie w windowsie vsync niec nie daje w q3 a czy ktos tu mowil zeby w grze wlanczac pajce? Tonacy brzytwy sie chwyta. Jak dales ciala to przynajmniej nie przezywaj. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 13 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2002 ale po jakiego ciach!a mowiecie o opcji ktora jest defaul wylanczona w q3 i ktorej nikt nie wlancza pajacyki?a kto powiedzial, ze my to wlaczamy?? ty zaczeles o tym, ze to nic nie daje, to ci pokazalismy, ze sie mylisz... pajacyku :Pbo wylaczenie w windowsie vsync niec nie daje w q3 a czy ktos tu mowil zeby w grze wlanczac pajce? Tonacy brzytwy sie chwyta. Jak dales ciala to przynajmniej nie przezywaj.to ty dales ciala bo caly czas byla mowa o vsync w windzie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 13 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2002 Po pierwsze czepiasz sie, a po drugie nie masz racji. U mnie w windzie sa opcje "On by default", "Off by default" i "Always off" i jak mam wlaczona ta ostatnia to karta gwizda na ustawienia q3 a nie odwrotnie. I gram tak ciagle i mam zawsze wiecej klatek niz 85 (takie mam odswiezanie). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 13 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2002 Po pierwsze czepiasz sie, a po drugie nie masz racji. U mnie w windzie sa opcje "On by default", "Off by default" i "Always off" i jak mam wlaczona ta ostatnia to karta gwizda na ustawienia q3 a nie odwrotnie. I gram tak ciagle i mam zawsze wiecej klatek niz 85 (takie mam odswiezanie).o to czy masz 85 fps czy wiecej to odpowaida komenda com_maxfps Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...