tHe mRuWa Opublikowano 3 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2008 (edytowane) Mam netiostrade;) szukam routera wi-fi(albo raczej rozwiazania), ktore pozwoliloby mi rozdzielic net na: po 2kompy na rj45/wifi oraz na dysk sieciowy, na ktory pobieralyby sie torrenty(oczywiscie bez koniecznosci wlaczonego kompa). Czyli w skrocie - router wifi do neo z obsluga protokolu torrent, mozecie cos polecic w miare umiarkowanej cenie? edit: heh i co nikt nie pomoze?:> a co powiecie o tym Asus WL-500G Premium spelni moje oczekiwania? Edytowane 4 Października 2008 przez tHe mRuWa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ReJF Opublikowano 18 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2008 Heh, nie pomogę Ci, gdyż mam to samo pytanie. Dodatkowo szukałem routera z tomato. No i Asus spełnia wszystkie te parametry ... ALE czy nie ma jakiejś alternatywy? Ludzie! Co jeszcze polecacie?! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 18 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2008 Ale asus po wgraniu tomato nei obsluguje torrenta? Choc dysk chyba tak... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ReJF Opublikowano 18 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2008 Ale asus po wgraniu tomato nei obsluguje torrenta? Choc dysk chyba tak...Łe, to [gluteus maximus] blada. W każdym razie, istnieją jakieś alternatywy? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...