forest kila zbila Opublikowano 8 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2003 WItam Wlasnie obaczylem cos dziwnego na strutkiej zasilce 250 moja karta nie szla dalej niz 220/415 a przed chwila biegala 235/435 bez zajakniecia hmm zastanawiajace ;-) (teraz 300W Enlight) przy 240/445 powiedziala dosc i poszczola mnie niebieskim ekranem w domysle kostki sie grzeja a i uklad zglasza 60st C --> w plan wiec radiatory oraz 80mm wiatrak i pokrecimy... wzw prosze o jakies rady i wyniki z oc gf2 ddr wszystkich z doswiadzeniem z wzw karta jak i z refleksjami nt ... :-) Pozdrawiam i licze ze razem wykrecimy ja w siodma pupe heh 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irnlng Opublikowano 8 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2003 Moja od prolinka poszla 260/440 po zmianie chlodzenia. Pamieci 5ns samsunga. opis i zdjecia w >>Galerii GFX<< Poszukaj w archiwum tematu o gf2ti tam jest duzo wynikow, ale ti troszke lepiej sie krecily :( TU Moj rekord w 3dmarku na gf2pro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kutek Opublikowano 8 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2003 duzo wynikow znajdziesz przeciez na www.benchmark.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QbaS Opublikowano 8 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2003 moja tylko tak jak w podpisie ale moze to wina zasilki i braku chlodzenia na pamieciach na GPU mam radiator od Durona Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 9 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2003 Na maly udejt kostki przeszly testy na 470! :-) Co to bedzie ... ;) pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 9 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2003 http://service.futuremark.com/compare?2k1=6301683 Zapraszam :-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irnlng Opublikowano 9 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2003 Ladnie. Jeszcze tylko nad GPU popracuj troche Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phil Opublikowano 9 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2003 http://service.futuremark.com/compare?2k1=5943987 200@220 400@440 wiecej nieprobowalem uptade: http://service.futuremark.com/compare?2k1=6301788 200@225 400@450 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 9 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2003 Ladnie. Jeszcze tylko nad GPU popracuj troche THX :-) Std chlodzenie cos pokombinuje Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phil Opublikowano 10 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2003 http://service.futuremark.com/compare?2k1=6306082 do dalszych testow potrzebuje radiatory na pamiec ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 10 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2003 Ja na swoim prolink gts pro bez dodatkowego chlodzenia (tylko te standartowe) wycisnolem 5600 3Dsmarkow. Jak ja odzyskam to wam podam ustawienia. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 10 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2003 Walsnie zamontowalem po wierzchu 80mm witroroba temperatura na ukladach spadla niestety 240/480 chyba nie bedzie komp sie zrestartowal w polowie marka :( porobie testy i napisze bo to bylo takie hop-siup do przodu hehe :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...