Skocz do zawartości
andr_w

Jaka Płytę Główną Ecs?

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Mam taką sytuacje popsuła mi się płyta ECS N2u400-a i odesłałem ją do sprzedawcy. Sprzedawca wysłał ją do producenta i cała akcja trwa już równo 2 miesiące... Przez ostatnie 2tyg jestem w kontakcie ze sprzedawcą Dzisiaj dzwoniłem do sprzedawcy i on powiedział że dowiadywał się u producenta, że oni specjalnie ściągają tę płytę główną na podmiankę z Tajwanu ponieważ to stary model i w magazynie jej nie mają. Facet powiedział mi także żebym na wszelki wypadek wybrał sobie jakąś nowszą płytę i podał mu symbol a on skontaktuje się z producentem i powie, aby taką płytę w razie czego przesłali. Być może się uda że nowszą wyślą którą może będą mieli na stanie i szybciej będzie trwała cała transakcja.

A więc chciałbym Was poprosić, abyście mi pomogli w wyborze tej nowej płyty ( może na nowszym socecie niż na A) oczywiście tylko i wyłącznie ECS... tak, abym mógł ją potem dalej sprzedać ponieważ w między czasie kupiłem sobie nowego kompa i ona mi już nie jest potrzebna.

Dziękuje za propozycje:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chwileczkę,te płyty są od dawna nie produkowane,co za tym idzie gwarancji brak.Więc wątpię aby sprzedawca odesłał ją prosto do Tajwanu.Poza tym kto "mądry" robił by sobie tyle zachodu...

Ale może jest inaczej...

Może,ECS A790GXM-A Black Edition chociaż szczerze wątpię abyś ją dostał [;

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi