Gość drapi13 Opublikowano 10 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2008 Koledzy poradźcie czy to dobra płyta pod gtx 280 jak nie to która dobra proszę poradźcie ??? Płyta Główna : Gigabyte X48-DS4 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sopel Opublikowano 10 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2008 A co, trzeba mieć specjalną płytę pod ta grafę? Tak płyta będzie ok, z resztą każda z pci-e x16... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość drapi13 Opublikowano 10 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2008 Chłopaki ja chce sobie kupić naprawdę w miarę dobrego kompa i mam już wszystko wybrane tylko płyty głównej nie wybrałem bo na płytach się całkowicie nie znam więc was proszę o pomoc jeśli można? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DziubekR1 Opublikowano 10 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2008 To bardzo dobra plyta, napewno nie bedzie wąskim gardłem Twojego sprzetu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLiT Opublikowano 10 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2008 Chłopaki ja chce sobie kupić naprawdę w miarę dobrego kompa i mam już wszystko wybrane tylko płyty głównej nie wybrałem bo na płytach się całkowicie nie znam więc was proszę o pomoc jeśli można?Płyta dobra , tylko po co Ci płyta z obsługą pełnego CF skoro kupujesz gpu od nV , w tym przypadku lepiej kupić asusa p5q-e. Możesz też przybliżyć nam resztę komponentów Twojego zestawu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzechuk Opublikowano 10 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2008 ja polecam gigabyte'a ep45-des5 :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość drapi13 Opublikowano 10 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2008 (edytowane) Procesor : Intel Core2Duo E8400 - 475 zł Chłodzenie procesora : Thermalright Ultra 120a - 99 zł + Xthermal BFT 120 Pro - 45 zł Pasta Termoprzewodząca : Zalman ZM-STG1 - 25 zł Płyta Główna : Gigabyte X48-DS4 - 559 zł RAM : A-Data 2x2GB 1066MHZ Extreme Edition - 299 zł Karta Graficzna :Msi oc gtx 280 - 1300 zł Zasilacz: Antec EarthWatts 650W - 279 zł HDD : Samsung 640GB 16MB Cache F1 - 210 zł Napęd : Pioneer DVR-216 SATA - 90 zł Koledzy to jest sprzęt z podpiętych z października tylko kartę zmieniłem bo do rozdziałki w której będę grał czyli 1680-1050 , gtx podobno najlepszy i niema z nim żadnych problemów tylko nie wiem czy płyta będzie oki, bo jest pełna jak kolega wyżej pisał CF a le ja się całkowicie nie znam na płytach więc polećcie mi jakąś może inna będzie lepsza wydajniejsza hmm naprawdę nie mam pojęcia !!! Edytowane 10 Października 2008 przez drapi13 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredek Opublikowano 10 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2008 Wszystkie części fajne ale nie rozumiem poco brać ten wynalazek od Gigabyte, dużo lepszym rozwiązaniem byłby Asus P5Q-E/P5K-E lub DFI DK P35/P45. Wyjdzie taniej a równie dobrze jak nie lepiej w OC :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BuMeL Opublikowano 10 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2008 (edytowane) najlepiej DFI ....... pracuję w serwisie, może z Gigabytem większych problemów nie ma ale na DFI można wydusić CUDA z C2D ;) Bierz LanParty na P45 albo X48. Ciekawa wydaje się też nowa promo Foxconn na X48 (BlackOps ?) bardzo bogata ale i droga. Edytowane 10 Października 2008 przez BuMeL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...