Skocz do zawartości
Gość drapi13

Dobra Płyta Czy Nie?

Rekomendowane odpowiedzi

Chłopaki ja chce sobie kupić naprawdę w miarę dobrego kompa i mam już wszystko wybrane tylko płyty głównej nie wybrałem bo na płytach się całkowicie nie znam więc was proszę o pomoc jeśli można?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chłopaki ja chce sobie kupić naprawdę w miarę dobrego kompa i mam już wszystko wybrane tylko płyty głównej nie wybrałem bo na płytach się całkowicie nie znam więc was proszę o pomoc jeśli można?

Płyta dobra , tylko po co Ci płyta z obsługą pełnego CF skoro kupujesz gpu od nV , w tym przypadku lepiej kupić asusa p5q-e. Możesz też przybliżyć nam resztę komponentów Twojego zestawu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Procesor : Intel Core2Duo E8400 - 475 zł

Chłodzenie procesora : Thermalright Ultra 120a - 99 zł + Xthermal BFT 120 Pro - 45 zł

Pasta Termoprzewodząca : Zalman ZM-STG1 - 25 zł

Płyta Główna : Gigabyte X48-DS4 - 559 zł

RAM : A-Data 2x2GB 1066MHZ Extreme Edition - 299 zł

Karta Graficzna :Msi oc gtx 280 - 1300 zł

Zasilacz: Antec EarthWatts 650W - 279 zł

HDD : Samsung 640GB 16MB Cache F1 - 210 zł

Napęd : Pioneer DVR-216 SATA - 90 zł

Koledzy to jest sprzęt z podpiętych z października tylko kartę zmieniłem bo do rozdziałki w której będę grał czyli 1680-1050 , gtx podobno najlepszy i niema z nim żadnych problemów tylko nie wiem czy płyta będzie oki, bo jest pełna jak kolega wyżej pisał CF a le ja się całkowicie nie znam na płytach więc polećcie mi jakąś może inna będzie lepsza wydajniejsza hmm naprawdę nie mam pojęcia !!!

Edytowane przez drapi13

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

najlepiej DFI ....... pracuję w serwisie, może z Gigabytem większych problemów nie ma ale na DFI można wydusić CUDA z C2D ;) Bierz LanParty na P45 albo X48. Ciekawa wydaje się też nowa promo Foxconn na X48 (BlackOps ?) bardzo bogata ale i droga.

Edytowane przez BuMeL

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi