Skocz do zawartości
ModdingKing

Modding W Polsce

Rekomendowane odpowiedzi

i teraz sie potwierdza to co mowilem czyli ze organizatorzy sa winni takiemu stanowi rzeczy, bo Samhain zamiast przyjac do wiadomosci i uwzglednic kilka sugestii olewa je i mowi "napiszcie gdzie indziej".... istna glupota, ale jak tak chcesz to tak rob. typowa olewka z Twojej strony. smieszne

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeszcze nic się nie zaczęło, a już kłótnie, wypominanie, prztyczki w nos i anus, wylewanie żółci, pomyj i żalów. Ot, polskie piekiełko w rozkwicie.

A potem zdziwienie, że zainteresowanie imprezą słabe. A fe.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jako, że ja założyłem ten topik proszę o nie zaśmiecanie go bzdurami tu ma być dyskusja co z Polskim moddingiem jak go podnieść jak uświetnić by wrócił na stare tory i by ludzie chętnie zaglądali na inne strony o moddingu, serwisy, by znowu zaczęło się coś w tej mierze dziać.

Wiem, że to trudne po Polskie sklepy nie widzą sensu sprowadzania gratków do tuningu no i ich nie wiedza na temat tuningu jest też bardzo duża, bo dla nich tuning to wycięcie okienka i katoda. A może by się one też zainteresowały tym że trzeba wiele rzeczy do dobrego tuningu.

Bo żeby w sklepach nie można było dostać chociaż oplotek czarnych to już szczyt ! Nie mówiąc już o innych rzeczach np z firmy A.C. R....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

i teraz sie potwierdza to co mowilem czyli ze organizatorzy sa winni takiemu stanowi rzeczy, bo Samhain zamiast przyjac do wiadomosci i uwzglednic kilka sugestii olewa je i mowi "napiszcie gdzie indziej".... istna glupota, ale jak tak chcesz to tak rob. typowa olewka z Twojej strony. smieszne

jesli uwazasz to za olewanie z mojej strony to wybacz... niemniej jednak Twoja postawa dziwnie zmienila sie na atakujaca jak nie zgadzales sie z wynikiem glosowaia ludzi na Twojego moda... nic nie poradze, tak glosowali, forma glosowania nie byla doskonala jak juz tutaj w watku napisalem i bedzie zmieniona... uwazasz ze mam sledzic wszystkie fora? juz dalem przyklad, jesli ciezko Tobie zalogowac/zarejestrowac sie na forum Zjazdu uwazam to za totalna ignorancje z Twojej strony i bicie piany, a nie chec do pomocy w stworzeniu lepszej imrpezy - teoretycznie takze dla Ciebie

jonas dobrze prawi, zamiast wziac sie wszyscy w garsc i cos zrobic, beda glupie przepychanki i nigdy nie powstanie dobra forma imprezy bo zawsze znajdzie sie powod by pokazac ze "sie ma racje"

edyta:

Radku - dodatkowo odnosnie Twojej propozycji to napisalem juz chyba, ze jest juz zatwierdzona i bedzie wprowadzona, wiec nie rozumiem gdzie ignorancja? a to ze nie bylo Zjazdu w tym roku to tylko fakt, ze nie mogles zobaczyc zmian na wlasne oczy, mam jednak nadzieje, ze pojawisz sie z modem na kolejnej imprezie i sam ocenic bedziesz mogl czy jest lepiej, a jesli nie to co zmienic by bylo lepiej, z mojej strony jest chec wspolpracy, mam nadzieje, ze z Twojej takze, a nie tylko krzyczenie ze jestem sobie winien i ze jestem niepowazny

Edytowane przez samhain

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wiem, że to trudne po Polskie sklepy nie widzą sensu sprowadzania gratków do tuningu no i ich nie wiedza na temat tuningu jest też bardzo duża, bo dla nich tuning to wycięcie okienka i katoda. A może by się one też zainteresowały tym że trzeba wiele rzeczy do dobrego tuningu.

Bo żeby w sklepach nie można było dostać chociaż oplotek czarnych to już szczyt ! Nie mówiąc już o innych rzeczach np z firmy A.C. R....

A czy dla Ciebie akcesoria /rzeczy muszą mieć napisane że są do TUNINGU komputera i muszą być w sklepie komputerowym? :lol:

Jak na moim zadupiu (czyt w koszalinie) jest do kupienia dosłownie wszystko, to w większych miastach tym bardziej. Wystarczy poszukać...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bo żeby w sklepach nie można było dostać chociaż oplotek czarnych to już szczyt !

eee tego nie doczytalem... a w ktorych sklepach tego nie ma? przeciez sa, na forach masz nawet temat specjalny odnosnie oplotow i tam masz adresy gdzie kupic! Tak jak napisal to buuren to ze nie ma tego w sklepei z czesciami do tuningu komputerowego nie znaczy ze nie mozna ich do tego uzyc

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jako, że ja założyłem ten topik proszę o nie zaśmiecanie go bzdurami tu ma być dyskusja co z Polskim moddingiem jak go podnieść jak uświetnić by wrócił na stare tory i by ludzie chętnie zaglądali na inne strony o moddingu, serwisy, by znowu zaczęło się coś w tej mierze dziać.

Castorama, Media Markt, Leroy Merlin, Praktiker, OBI.... :wink:

w XXI w majac ogolny dostepn do internetu, jestes w stanie kupic WSZYSTKO (nawet nielegalne rzeczy) wiec prosze nie histeryzuj.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Samhain po prostu z Twojego posta wywnioskowalem ze to o czym wczesniej rozmawialismy zostalo zapomniane przez Ciebie bo napisales zebysmy pisali gdzie indziej. Sory jesli zle zrozumialem Twoje intencje

ps. nie chodzi juz o to ze sie nie zgadzalem z wynikami mojej modyfikacji. glownie chodzi mi o ogol. bo na kazdym zjezdzie wiecej jest takich ludzi jak ja niestety.

Edytowane przez RadeX

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Samhain po prostu z Twojego posta wywnioskowalem ze to o czym wczesniej rozmawialismy zostalo zapomniane przez Ciebie bo napisales zebysmy pisali gdzie indziej. Sory jesli zle zrozumialem Twoje intencje

ps. nie chodzi juz o to ze sie nie zgadzalem z wynikami mojej modyfikacji. glownie chodzi mi o ogol. bo na kazdym zjezdzie wiecej jest takich ludzi jak ja niestety.

i dlatego napisalem, ze zostanie to zmienione w nastepnej edycji, by ludzi przybywalo a nie ubywalo...

jesli macie jakies uwagi odnosnie Zjazdu, wygodniej bedzie (wszystkim, nie tylko organizatorom czyli nam) jak napiszecie te uwagi w tym watku: http://www.realitynet.pl/e107_plugins/foru...topic.php?25055

edit:

edytowalem linka

Edytowane przez samhain

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi