Skocz do zawartości
Tajfun1281

Lenovo Care - Nie Działa

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, posiadam laptopa Lenovo 3000 N100 z wgranym oryginalnie systemem XP.

No i wgrałem sobie inny system, a teraz gry naciskam przy starcie przycisk Lenovo Care (do odzyskiwania systemu to nic się nie dzieje ;/)

Przy czym zaznaczam, że nie skasowałem partycji z obrazem systemu, jedyne co zmieniłem to zrobie aktywnej partycji z innej i schowanie tej z danymi, potem różne konfiguracje próbowałem i nic właczam przycisk lenovo care button sa 3 opcje (biosu, przywracania i czegos jeszcze) no i naciskam drugą ta do przywracania systemu i nic, moge to naprawić jakoś?? bo obraz systemu cały czas jest, pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ściągnąłem Rescue and Recovery™ 4.21 for Windows XP (32-bit) and 2000 ale nie chce sie zainstalować pisze ze cos nie tak z literą dysku :( prosiłbym kogoś kto ma laptopa lenovo o sprawdzenie w specjalnym oprogramowaniu (np. Hiren's Boot) jakie litery dysku mają te ukryte partycje z datą i która jest aktywna itp itd

hehe, wystarczyło odkryć (unhide) partycje z danymi zawierającymi obraz systemu ;) problem rozwiązany

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pisales ze zmieniles Aktywna partycje - czy powrociles do tych samych ustawien?? to dosyc istotne.

Ja zawsze robie Ghosta lub inny obraz bo te Recovery ktore sa na roznych lapkach dzialaja jak wszytsko jest ok ale jak juz cos dzieje sie z partycjami to nagle brak dostepu. A moze sprobuj z Recovery w systemie i wtedy ten manager rozpozna ta patycje i cos sie ruszy?

A zmieniales moze rozmiar tej servisowej partycji?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi