Gość dragonlore Opublikowano 11 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2008 (edytowane) Poniewaz H3: Recon bedzie samodzielnym dodatkiem z zupelnie nowym bohaterem , postanowilem zalozyc nowy temat Nieco więcej o Halo3:Recon Z wideo zaprezentowanego podczas TGS 08 wiemy już, że dodatek z Universum Halo 3 powiedział 'papa' Master Chief'owi, zmienił też lokację. Jednak pojawiły się także dodatkowe informacje. Recon, będzie samodzielnym dodatkiem, sprzedawanym na DVD a nie poprzez system Live!. Cała historia osadzona została około 3 lata przed wydarzeniami z Halo 3. Nowy system rozgrywki będzie wymagał skradania się i pozostawiania w cieniu. Rozszerzeniu ma ulec także system rozgrywki wieloosobowej - nowe mapy, nowe opcje edytora i społecznościowe. Nic tylko czekać. Dobrze, że 2009 rok już za rogiem ;) dodatek ma miec dlugosc podstawy,wiec bedzie pieknie :) teaser Edytowane 27 Maja 2009 przez dragonlore Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 13 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2008 Ahh.. już nie mogę się doczekać ! Halo 3 to Imo najlepsza gra na x360 i mam nadzieje, że dodatek będzie jeszcze lepsze :razz: . Tylko troszkę szkoda, że nie będzie już Master Chiefa :( . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dragonlore Opublikowano 13 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2008 Ahh.. już nie mogę się doczekać ! Halo 3 to Imo najlepsza gra na x360 i mam nadzieje, że dodatek będzie jeszcze lepsze :razz: . Tylko troszkę szkoda, że nie będzie już Master Chiefa :( . mysle ze bedzie na samym koncu dodatku , po to aby jakos zazebic fabule ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cavarr Opublikowano 14 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2008 Chcą wypromować nową postać :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dragonlore Opublikowano 25 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2008 dodatek zmienia nazwe Na swoim blogu Bungie ogłosiło, że od tej pory Halo 3: Recon staje się Halo 3: ODTS. Poza tym, jak na razie reszta pozostaje bez zmian. ODST to skrót od Orbital Drop Shock Trooper, czyli po naszemu można by próbować to przełożyć na Oddziały Szturmowe Desantu Orbitalnego, których żołnierz ma być bohaterem nowej gry. Trochę to dziwna decyzja, ale zapewne u jej podstaw leżą jakieś ważne powody. W końcu od TGS wszyscy mówią wyłącznie o Reconie, a tu nagle pojawia się jakiś dziwny skrót. Mam nadzieję, że MS i Bungie wiedzą co robią. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hipolos77 Opublikowano 4 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2009 Kiedy premiera ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacOSek Opublikowano 5 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2009 jesień 2009 ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hipolos77 Opublikowano 7 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2009 jesień 2009 ;]Dzięki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dragonlore Opublikowano 27 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2009 tajny trailer ;) filmik Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dragonlore Opublikowano 1 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2009 (edytowane) pokazano wlasnie gameplay z tej czesci Halo, i musze powiedziec ze podobaja mi sie zmiany, jest przemodelowany Hud, otoczenie jest chyba bardziej ponure i popracowali nad grafa od H3-bynajmniej jesli chodzi o wybuchy,jestem bardzo pozytywnie nastwaiony do tej produkcji. gameplay ps.dodali takze kilka trybow widzenia edit-trailer Edytowane 1 Czerwca 2009 przez dragonlore Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Halociarz3 Opublikowano 13 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2009 (edytowane) Halo 3 nie odts:Mam pytanko takie.Są takie czaszki,na każdej mapie jest tylko 1.Co trzeba z nimi zrobić?? Prosiłbym o szybką odpowiedź. Pozdrawiam.. Edytowane 13 Czerwca 2009 przez Halociarz3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2009 (edytowane) Bardzo ciekawy filmik promujący H3:ODST. Naprawdę fajnie to wygląda i graficznie widać dużą poprawę :). Data premiery - 22.09.09 ;). Edytowane 1 Sierpnia 2009 przez yuucOm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacOSek Opublikowano 20 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2009 Pierwsze recki wysypały: - IGN - 9.0 - Videorecka - Gametrailers - 8.9 - Destructoid - 8.0 - Metacritic - 85% - Polygamia - 4- (recka niepełna - patrz komentarz na końcu) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...