hary Opublikowano 16 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2008 (edytowane) ...jak dla mnie świadczy to też o kulturze danego człowieka i o jego dojrzałościHoh, na ilu to ja się profesorów i doktorów z telefonami napatrzyłem podczas zajęć, nauczycieli też się kilku znajdzie - co za niekulturalni i niedojrzali ludzie - a powinni dawać przykład, elita narodu, tfu. Moim zdaniem nauczyciel nie miał prawa zabrać telefonu za samo trzymanie go w rękach, mógł upomnieć, mógł wyprosić go z klasy (choć to i tak mocno dyskusyjne czy mógł), ale nie rekwirować. Edytowane 16 Października 2008 przez hary Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HeatheN Opublikowano 16 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2008 (edytowane) A jest to gdzieś zapisane?? statucie szkoły itp..?? tu masz link do informacji gdzie to jest zapisywane poza tym przynajmniej jak dla mnie świadczy to też o kulturze danego człowieka i o jego dojrzałości Dokladnie to jak z faktem ze w filharmonii nie mozna sie zalatwic na srodku, nigdzie to nie jest zapisane...ale siwadczy o tym co czlek z domu wyniosl. A co do posta wyzej, profesor z komorka owszem przeprosi i wyjdzie, to swiadczy o nim, zreszta prezes nie raz przy mnie odbiera telefon, trudno jest wyzej i ma wazne sprawy, nie czuje sie zlekcewazony, a uczen w szkole ma prawo siedziec na tylku i sluchac, mnie by krew zalala gdybym mowil do 30 kolesi staral sie cos im przekazac, a oni bezczelnie by mnie lekcewazyli bo maja prawo bo sa dorosli majac 18 lat ....rotfl(no chyba ze budzik ktos ma na telefonie z przypomnieniem o wzieciu lekow) zreszta starego pryka nikt nie wychowa, a czym skorupka za mlodu nasiaknie... dlatego nauczyciel w takiej a nie innej formie zareagowal Edytowane 16 Października 2008 przez HeatheN Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 16 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2008 Kaaban uważasz się za osobę dojrzałą ? nie rozśmieszaj mnie. żalisz się na forum, że nauczycielka zabrała Ci telefonik lol. ktoś Ci każe chodzić do szkoły masz przecież 18 lat. rób co chcesz. szybko się przekonasz, że bycie dorosłym nie jest takie super. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 16 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2008 każdy z Was ma trochę racji mógł wyciągnąć tel na przerwie, wyjść, nie oddać nauczycielce itp ale "zabawa" telefonem jest odbierana przez każdego inaczej i to jeszcze zależy od sposobu bycia tej osoby, jak już ktoś zauważył, jeśli robi to ostentacyjnie - nic dziwnego, że może się to niepodobać nauczycielce, mnie też wyprowadziłoby to z równowagi. moja siostra się użera z takimi bachorami to już nie raz od niej słyszałem co się wyrabia na lekcjach szkoła jest po to żeby się czegoś nauczyć, a nie bawić telefonem, tym bardziej jeśli jest to zakazane moim zdaniem winny jest zarówno Kaaban jak i nauczycielka, może trafił na PMS... [; ja bym nie oddał tylko schował szybko do plecaka i przeprosił wszystko zależy od człowieka, u mnie wykładowca wyszedł z egzaminu dyplomowego, stał pod drzwiami i wrzeszczał do słuchawki o baterii do laptopa przez 10 min... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 16 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2008 A ja zamkne bo zal czytac niektore wypociny. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...