Sens Opublikowano 16 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2008 Witam!! Pilnie potrzebuje schematu płyty gł laptopa Gateway M-6750. Czy wicie może skąd można pobrać?? Przeszukałem google, napisałem do kilku firm sprzedajacych laptopowe płyty i nic.. Schemat potrzebuje, ponieważ firma do której oddałem uszkodzonego lapka w celu sprawdzenia wylutowała, kilka cewek i mosfetów, a facet który go kupił odemnie twierdzi, że jest w stanie go naprawić, ale potrzebuje znać oznaczenia i wartości ukradzionych elementów. Pytanie celowo zadałem w dziale elktronicznym. Z góry dzięki za pomoc!!!! :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwazor Opublikowano 19 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2008 Kilka cewek i mosfetów .... Która sekcja ?? Zasilanie procesora czy co ? W kartach katalogowych sterowników PWM masz podane jakie mosfety powinny byc stosowane w przetwornicy oraz jakie cewki.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sens Opublikowano 19 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2008 (edytowane) A gdzie są te karty katalogowe sterowników PWM do tego modelu? I co to jest? Nie wiem co to za sekcja. Edytowane 19 Października 2008 przez Sens Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwazor Opublikowano 19 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2008 No dobra to tłumacze : Przetwornica PWM to sekcja zasilania procesora zbudowana wrecz identycznie jak w komp. stacjonarnym.... ( tylko ze 2 lub 1 fazowa czyli cewek 1 lub 2 sztuki ) Powiem ci tak najwiecej powiedziało by mi zdjecie makro z bliskiej odlełgosci...... To wtedy mozna by powiedziec cos wiecej ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...