moll47u Opublikowano 9 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2003 Jutro wybieram się na zakupy! Jak mam poznać że jest to rev2.0? Czy rev 2.0 dotyczy tylko NF7-s czy też NF7? Jade do ACTION na zakupy .... RANO! Proszę o jak najszybszą pomoc! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slg Opublikowano 10 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2003 obok pci masz biala naklejke na ktorej napisane jest jaka to ver. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dexter Opublikowano 10 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2003 Jutro wybieram się na zakupy! Jak mam poznać że jest to rev2.0? Czy rev 2.0 dotyczy tylko NF7-s czy też NF7? Jade do ACTION na zakupy .... RANO! Proszę o jak najszybszą pomoc! W actionie nie ma NF7-s tylko samo NF7 Pozdro Dexter Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moll47u Opublikowano 10 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2003 W actionie nie ma NF7-s tylko samo NF7 Pozdro Dexter Wiem! Dlatego się pytam czy jest tez rev 2.0 dla wersji NF7 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...