surix Opublikowano 17 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2008 Mam zamiar kupić Ibma X41 tablet pc i mam kilka pytań związanych z tym sprzętem.. 1 Czy ten zawias na którym stoi matryca jest trwały, w seriach T4x jak wiadomo są normalne zawiasy i są bardzo trwałe jak jest z tabletem od IBMa?? 2 Czy do takiego tabletu potrzebny jest specjalny system operacyjny (Windows XP Tablet Edition)???? Czy mógłbym używać Linuksa na tym sprzęcie bez obaw że coś nie będzie działać ??? 3 Czy tablet można używać wyłącznie przy użyciu rysika czy można tez coś robić z "palca" :P 4 Czy sprzęt REFURBISHED jest warty kupna w tym przypadku??????? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dewastator Opublikowano 17 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2008 (edytowane) Kiedyś w me łapki trafił tablet Acera - fajna zabawka. ale obsługa to albo przez rysik albo klawiaturą - palcami nie działało. OS w nim to Tablet Edition, i tylko na min sprawdzał się jako tablet, Win XP Pro, ani Vista nie pozwoliły na korzystanie z rysika - linuxa nie sprawdzałem. Edytowane 17 Października 2008 przez dewastator Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
surix Opublikowano 17 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2008 dzieki za odzew Szkoda ze nie miałeś właśnie tego Ibma bo chciałbym jakąś opinie o nim zebrać, byłem zdecydowany na T40/T41 ale jednak wole coś mniejszego, żeby X41 był tak wytrzymały jak seria T to byłbym zadowolony i zdecydowany... ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...