Skocz do zawartości
surix

Ibm X41 Tablet

Rekomendowane odpowiedzi

Mam zamiar kupić Ibma X41 tablet pc i mam kilka pytań związanych z tym sprzętem..

1 Czy ten zawias na którym stoi matryca jest trwały, w seriach T4x jak wiadomo są normalne zawiasy i są bardzo trwałe jak jest z tabletem od IBMa??

2 Czy do takiego tabletu potrzebny jest specjalny system operacyjny (Windows XP Tablet Edition)???? Czy mógłbym używać Linuksa na tym sprzęcie bez obaw że coś nie będzie działać ???

3 Czy tablet można używać wyłącznie przy użyciu rysika czy można tez coś robić z "palca" :P

4 Czy sprzęt REFURBISHED jest warty kupna w tym przypadku???????

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kiedyś w me łapki trafił tablet Acera - fajna zabawka. ale obsługa to albo przez rysik albo klawiaturą - palcami nie działało. OS w nim to Tablet Edition, i tylko na min sprawdzał się jako tablet, Win XP Pro, ani Vista nie pozwoliły na korzystanie z rysika - linuxa nie sprawdzałem.

Edytowane przez dewastator

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dzieki za odzew

Szkoda ze nie miałeś właśnie tego Ibma bo chciałbym jakąś opinie o nim zebrać, byłem zdecydowany na T40/T41 ale jednak wole coś mniejszego, żeby X41 był tak wytrzymały jak seria T to byłbym zadowolony i zdecydowany... ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi