omkosmok Opublikowano 17 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2008 Otóż tytułowe głośniki kupiłem jakiś miesiąc temu. Dziś normalnie użytkuję komputer (muzyka w tle) i nagle TRACH po czym się wyłączyły. Sprawdziłem bezpiecznik i okazało się, że padł. Ów bezpiecznik jest tam 2A/250V zatem poszedłem do sklepu i przyniosłem nowy. W momencie przestawienia z tyłu suba włącznika na ON jest znowu TRACH i to samo. Z dwoma następnymi było to samo. Czy głośniki po prostu padły, a może to wina bezpieczników, które są 'szybkie'? Facet w sklepie coś mówił, że dobrze jest mieć jakieś 'zwłoczne', niestety nie wiem o co chodzi. Proszę o pomoc, pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cerry Opublikowano 18 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2008 Miałem dokładnie to samo i wysłałem głośniki do serwisu i czekam co z tego wyjdzie. Mam nadzieję, że wymienią lub naprawią je bez problemu. Jak dostane jakieś info od serwisu to dam znać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
panfranek Opublikowano 18 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2008 A koledze tylko tylne padły. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...