lukasz0000 Opublikowano 18 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2008 Witam! Koledzy potrzebuje waszej pomocy :rolleyes: Mianowicie, korzystam z radiowego internetu-1500Mb posiadam również router (ovislink WL-5460AP). Prędkość otwierania stron itp. jest bez zarzutu tylko jest pewien mankament z programami typu P2P a dokładniej "Utorrent" Jest to bardzo dobry program i w ogóle myślę że jest dobrze skonfigurowany ale prędkości ściągania nie są zadowalające tzn. śą w granicach 40-60kB/s a powinny być znacznie wyższe czy wina tkwi w tym że jestem w jakiś sposób blokowany przez usługodawców? Głównie chodzi mi o to czy mogę jakoś zmienić konfiguracje routera tak aby download był większy bez nieprzyjemnych sytuacji z siłą wyższą? :razz: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotreek Opublikowano 21 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2008 przekierowanie portu dla utorrenta moze cos zadziała Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...