aldam Opublikowano 19 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2008 (edytowane) Witam Ostatnio przy przeglądaniu allegro co jakiś czas wyskakuje mi takie okienko. Jak się tego pozbyć. Będę wdzięczny za wszelką pomoc. keylog.bmp Edytowane 19 Października 2008 przez aldam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 19 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2008 Mi też się to raz pokazało. Właśnie skanuję kompa 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aldam Opublikowano 19 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2008 Zrobiłem skan Avirą i nic. w googlach znalazłem Keylog jest usługą oferowaną przez firmę HICOPY SP. Z O.O. Firma HICOPY ma konto na allegro http://www.allegro.pl/my_page.php?uid=9524193 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...