MassarniA Opublikowano 20 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2008 nie dziala mi funkcja "assign a key", która przypisuje odpowiednim przyciskom myszy funkcje wzięte z klawiatury. Funkcja np. "clic" (lpm) działa, więc to nie wada sprzętu tylko pewnie cos z oprogramowaniem pomoże ktoś? z góry dziękuję :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MassarniA Opublikowano 21 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2008 . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzizzy Opublikowano 21 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2008 Reinstall robiłeś? Nie da się softu z neta ściągnąć? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MassarniA Opublikowano 21 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2008 (edytowane) Reinstall robiłeś? Nie da się softu z neta ściągnąć? najnowsze oprogramowanie jak ściągam to mi w ogóle myszy nie działa, a jak na tym nowym zainstaluje program i sterowniki z płyty to mi program myszy nie wykrywa i nic nie mogę zmienić w ustawieniach (ale mysza działa jak zwykła) Edytowane 21 Października 2008 przez MassarniA Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MassarniA Opublikowano 25 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2008 teraz mi w ogóle nie wykrywa myszy czy mam zainstalowane sterowniki, czy nie ;/ pozostaje format? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MassarniA Opublikowano 27 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2008 . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...