NiemacieK Opublikowano 10 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2003 A wracajac do tematu: bierz GF4 Ti4200 CREATIVE. Doplacasz okolo 50zl a masz duzo wydajniejsza karte nawet bez krecenia. Co do jakosci obrazu to gwarantuje Ci ze roznicy nie bedzie bo czasy gdzie roznica byla bezpowrotnie minely:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pshem Opublikowano 10 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2003 A wracajac do tematu: bierz GF4 Ti4200 CREATIVE. Doplacasz okolo 50zl a masz duzo wydajniejsza karte nawet bez krecenia. Co do jakosci obrazu to gwarantuje Ci ze roznicy nie bedzie bo czasy gdzie roznica byla bezpowrotnie minely:) zdefiniuj slowo "duzo". i uzasadnij. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NiemacieK Opublikowano 10 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2003 A wracajac do tematu: bierz GF4 Ti4200 CREATIVE. Doplacasz okolo 50zl a masz duzo wydajniejsza karte nawet bez krecenia. Co do jakosci obrazu to gwarantuje Ci ze roznicy nie bedzie bo czasy gdzie roznica byla bezpowrotnie minely:) zdefiniuj slowo "duzo". i uzasadnij. Na sprzecie ktory mam w podpisie wykrecam w 3dmarku 2001se 14300pkt. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pshem Opublikowano 10 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2003 Na sprzecie ktory mam w podpisie wykrecam w 3dmarku 2001se 14300pkt. mialo byc bez krecenia. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spavatch Opublikowano 10 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2003 Wy to macie problemy z tymi pamieciami, kupcie sobie Herculesa to bedziecie mieli 3.3 ns jesli tak was ta liczba podnieca :lol:. Pozdr... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NiemacieK Opublikowano 10 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2003 A jest z kreceniem. Raz sprawdzalem na defaultowych czestotliwosciach przy przesiadce z RADEONA 8500LE 128mb HERCULESA podkreconego 250/500@300/590 (czyli sporo wiecej jak pelen RADEON) i roznica byla conajmniej widoczna nie pamietam dokladnie ile pkt. w 3Dmarku. Z tego co pamietam to przy tej konfiguracji co mam teraz i z tym radkiem od HERCA mialbym pewnie nie wiecej jak 11000pkt. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NiemacieK Opublikowano 10 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2003 SPAVATH- nie podnieca nas bynajmniej 3.3ns tylko co z tego mozna wycisnac. Na moim GF ti4200 sa hynixy 3.6ns a na tym HERCU co piszesz sa samsungi 3.3ns i to bga a w praktyce to wyglada tak ze moje leca bez radiatorow na 620 a na tym hercu nie wycisniesz wiecej jak 600-610 i to z radiatorami:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spavatch Opublikowano 10 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2003 Po pierwsze - nie przekrecaj ksywy NiemeciaK :x a po drugie po co w ogole krecic powyzej 300/600? Duzo to to nie da a i tak karta jest wystarczajaco mocna. W ogole co to za idiotyczne podejscie, jeszcze nie kupil a juz mysli jak sie kreci :roll:. Kiedy ja kupowalem tego Radka to krecliwosc byla dla mnie ostatnim czynnikiem ktory bralem pod uwage. Skoro krecisz dla idei kup Abita Siluro MX440-8 - podejdzie Ci z 300/500 na 475/800 - bedziesz mial podjar na maksa :|. P.S. To ze nie idzie ponad 310 MHz to nie wina pamieci tylko biosa ktory daje takie a nie inne timingi. Pozdr... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NiemacieK Opublikowano 10 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2003 Po pierwsze - nie przekrecaj ksywy NiemeciaK :x a po drugie po co w ogole krecic powyzej 300/600? Duzo to to nie da a i tak karta jest wystarczajaco mocna. W ogole co to za idiotyczne podejscie, jeszcze nie kupil a juz mysli jak sie kreci :roll:. Kiedy ja kupowalem tego Radka to krecliwosc byla dla mnie ostatnim czynnikiem ktory bralem pod uwage. Skoro krecisz dla idei kup Abita Siluro MX440-8 - podejdzie Ci z 300/500 na 475/800 - bedziesz mial podjar na maksa :|. P.S. To ze nie idzie ponad 310 MHz to nie wina pamieci tylko biosa ktory daje takie a nie inne timingi. Pozdr... Po pierwsze- Niektorzy kieruja sie innymi wartosciami przy zakupie karty i nie Tobie oceniac czy to podejscie jest idiotyczne czy nie (dla niektorych Twoje podejscie do sprawy bedzie sie wydawac idiotyczne:) a co do wydajnosci to krecenie powyzej 300/600 daje tyle samo co krecenie ponizej 300/600 wiec tutaj to juz zupelnie Cie nie rozumiem. A podkreca sie generalnie po to zeby nie ponoszac kosztow podniesc wydajnosc karty (a jak wiadomo wydajnosci nigdy za wiele). Kolega martwi sie o to przed zakupem bo po zakupie generalnie bedzie juz za pozno i moze zalowac. A po drugie to sorx za przekrecenie ksywy, nie bylo to swiadomie a juz zupelnie nie zlosliwie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...