Gość zbyszek.macos Opublikowano 24 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2008 Mam dwa dyski SEAGATE Barracuda ES.2 500GB. Matrix RAID podzieli przestrzeń dyskową na "szybką" i "bezpieczną". Wielkość pierwszej mogę określić, drugą będzie pozostałe miejsce. Pytanie brzmi: czy na "szybkiej" (RAID1 Partition) mogę docelowo zrobić dwie partycje, przydzielić miejsce na system + programy i plik wymiany, a potem rozdzielić to np. Partition Magic? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
katoda Opublikowano 24 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2008 Pytanie brzmi: czy na "szybkiej" (RAID1 Partition) mogę docelowo zrobić dwie partycje, przydzielić miejsce na system + programy i plik wymiany, a potem rozdzielić to np. Partition Magic?Tak, jak najbardziej. Każda z macierzy będzie widziana jako osobny dysk, który można sobie dowolnie partycjonować, bądź z poziomu Windows, bądź też softem typu Partition Magic. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...