B M Opublikowano 25 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2008 Witam :) Mam pytanie ponieważ w obecnej chwili "jeszcze" podzespoły do komputerów nie sa bardzo drogie i chciałbym sie dowiedziec czy warto zamieniac roczny dysk Seagate Barracuda 320GB 16mb Sata 2 na Seagate Barracuda 500GB 132mb Sata 2 Chciałbym sprzedać swój stary dysk i kupić właśnie to 500GB które teraz jest w cenie 200-250 czy opłaca się robić taki zabieg czy jest to nie potrzeby wydatek ?? Z gory dzieki za odpowiedz ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mattis Opublikowano 25 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2008 No wiesz jeżeli potrzebujesz więcej pojemności to no wiadomo że się opłaca:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B M Opublikowano 25 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2008 (edytowane) tzn głownie chodzi o to ze po ostatnich przeżyciach boje si ze mi dysk znów padnie heh i dane pójdą w kosmos i dlatego chciałbym go co jakiś czas odmładzać a druga sprawa jest pojemność na dysku :) i ew. za ile mógłbym sprzedać swoj dysk? Edytowane 25 Października 2008 przez B M Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mattis Opublikowano 25 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2008 Zobacz na allegro :) po ile chodzą używane Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B M Opublikowano 25 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2008 a wzrost wydajnosci bedzie wiidoczny;>? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mattis Opublikowano 25 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2008 Różnica na pewno będzie:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek46op Opublikowano 25 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2008 Nie lepiej Samsung Spin point F1 640GB? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mattis Opublikowano 25 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2008 Samsungi już nie takie dobre jak na początku:/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domban214 Opublikowano 25 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2008 (edytowane) oczywiscie nie zmuszam ale ja bym poczekal i kupil dysk po nowym roku - wtedy napewno potanieje jak kupowalem samsunga hd322hj to dalem cos 130-140zl a teraz kosztuje duzo wiecej... a tak pozatym to sie zmiechecilem do seagate 500gb bo jak uslyszalem u kumpla jak to wyje to "troche" za glosno (nowy ze sklepu chyba 7200.11) moze kiepska sztuka sie trafila ale ja juz tego nie kupie :] Edytowane 25 Października 2008 przez domban214 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...