Skocz do zawartości
B M

Seagate 320gb 16mb Vs Seagate 500gb 32mb

Rekomendowane odpowiedzi

Witam :)

Mam pytanie ponieważ w obecnej chwili "jeszcze" podzespoły do komputerów nie sa bardzo drogie i chciałbym sie dowiedziec czy warto zamieniac roczny dysk Seagate Barracuda 320GB 16mb Sata 2 na Seagate Barracuda 500GB 132mb Sata 2

Chciałbym sprzedać swój stary dysk i kupić właśnie to 500GB które teraz jest w cenie 200-250 czy opłaca się robić taki zabieg czy jest to nie potrzeby wydatek ??

Z gory dzieki za odpowiedz ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tzn głownie chodzi o to ze po ostatnich przeżyciach boje si ze mi dysk znów padnie heh i dane pójdą w kosmos i dlatego chciałbym go co jakiś czas odmładzać a druga sprawa jest pojemność na dysku :)

i ew. za ile mógłbym sprzedać swoj dysk?

Edytowane przez B M

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

oczywiscie nie zmuszam ale ja bym poczekal i kupil dysk po nowym roku - wtedy napewno potanieje

jak kupowalem samsunga hd322hj to dalem cos 130-140zl a teraz kosztuje duzo wiecej...

a tak pozatym to sie zmiechecilem do seagate 500gb bo jak uslyszalem u kumpla jak to wyje to "troche" za glosno (nowy ze sklepu chyba 7200.11) moze kiepska sztuka sie trafila ale ja juz tego nie kupie :]

Edytowane przez domban214

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi