KaxxL Opublikowano 27 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2008 Witam 0086-0594-6691353 Moglby ktos puscic strzalke na ten numer? Jest to numer do chinskiego biura pewnej firmy z ktora mialem przygode o ktorej mozna przeczytac w temacie "Chiny import" No wiec tak gdy dzwonie z Orange mowi mi ze nie mozna ustanowic polaczenia a gdy z play'a ze numer jest bledny Moze ja cos zle wybieram albo nie mam jakis uslug wlaczonych? Pozdro bede wdzieczny za pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
regaciarz Opublikowano 27 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2008 mam abonament firmowy w plusie, numer nie prawidłowy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaxxL Opublikowano 27 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2008 no wlasnie mam to samo :/ Dzieki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oskarro Opublikowano 27 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2008 Dzwoniłem z heyah - "nie ma takiego numeru" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeLe Opublikowano 27 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2008 (edytowane) nie ma takiego numeru:< aczkolwiek 0086 to chyba kierunkowy do chin, moze by cos z tym pokombinowac? bo np do polski jest 0048 a pisze sie +48 Edytowane 27 Października 2008 przez TeLe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KosiMazaki Opublikowano 27 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2008 Dokładnie, zamiast dwóch zer z komórki piszesz +86. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 27 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2008 + i 00 to to samo, roznica zapisu tylko. IMHO jest blad w numerze, bo przy polaczeniach z prefiksem miedzynarodowym nie wstawia sie juz zera po prefiksie. Powinno wiec wygladac tak: 0086-594-6691353. Probowal ktos? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaxxL Opublikowano 27 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2008 costi korzystajac z twojego zapisu dziala :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sopel Opublikowano 27 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2008 A ile toż taka rozmowa kosztuje? (za 1/min.) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 27 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2008 Złapali Cię? ;] Pewnie z 6zł za minute ;> (strzelam) Zresztą zapewne zależy od operatora... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
regaciarz Opublikowano 29 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2008 u mnie 2zł +vat za minutę ;) najtańsza taryfa firmowa w plusie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...