Skocz do zawartości
traktor

Easytouch Etl071 - Telewizor 42 Cale

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Czy miał ktoś styczność z tym telewizorem? - http://www.allegro.pl/item463824047_tv_lcd..._apollo_rz.html

Z tego co widzę jest tak:

Full HD, co przy telewizji N powinno dać niezłe efekty ( przynajmniej na niektórych kanałach :D )

Wyświetlacz 42 cale, czyli wystarczający, ponieważ nie mam dużego salonu

Złącze HDMI - możliwość podłączenia laptopa bez strat na jakości obrazu czy dźwięku

Sklep w Rzeszowie czyli w moim mieście, także miałbym odbiór osobisty i serwis kilka kilometrów od miejsca zamieszkania

Kontrast 8000:1 - także obraz nie powinien być zły ( chociaż nie wiem do końca o co tu chodzi, ale wiem, że przy monitorze 2000:1 nie był zły )

Jasność [cd/m2] 400 - nie mam pojęcia co to jest =P

Z resztą nie wiem o co chodzi, ponieważ nie jestem ekspertem w tej dziedzinie, dlatego proszę o rady. Czy jest to kolejny bubel, czy dobry telewizor ( oczywiście w stosunku ceny do jakości )?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sam chciałem kupić ten tv, ale jednak zrezygnowałem ,dlatego że nie mogłem go sprawdzić osobiście, bo nie było go nigdzie w miejskich sklepach i nawet w Media Markcie. A czytając opinie wybrałem Samsunga LE37A551 P2 i się nie zawiodłem jest super.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi