traktor Opublikowano 27 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2008 Witam, Czy miał ktoś styczność z tym telewizorem? - http://www.allegro.pl/item463824047_tv_lcd..._apollo_rz.html Z tego co widzę jest tak: Full HD, co przy telewizji N powinno dać niezłe efekty ( przynajmniej na niektórych kanałach :D ) Wyświetlacz 42 cale, czyli wystarczający, ponieważ nie mam dużego salonu Złącze HDMI - możliwość podłączenia laptopa bez strat na jakości obrazu czy dźwięku Sklep w Rzeszowie czyli w moim mieście, także miałbym odbiór osobisty i serwis kilka kilometrów od miejsca zamieszkania Kontrast 8000:1 - także obraz nie powinien być zły ( chociaż nie wiem do końca o co tu chodzi, ale wiem, że przy monitorze 2000:1 nie był zły ) Jasność [cd/m2] 400 - nie mam pojęcia co to jest =P Z resztą nie wiem o co chodzi, ponieważ nie jestem ekspertem w tej dziedzinie, dlatego proszę o rady. Czy jest to kolejny bubel, czy dobry telewizor ( oczywiście w stosunku ceny do jakości )? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 27 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2008 Niestety jest to bubel, Easytouch i Manty radziłbym unikać. To pojechana po kosztach, najtańsza chińszczyzna, szału nie robi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janekk Opublikowano 27 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2008 Sam chciałem kupić ten tv, ale jednak zrezygnowałem ,dlatego że nie mogłem go sprawdzić osobiście, bo nie było go nigdzie w miejskich sklepach i nawet w Media Markcie. A czytając opinie wybrałem Samsunga LE37A551 P2 i się nie zawiodłem jest super. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...