Maniakalny Opublikowano 31 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2008 jak je zobaczylem po raz pierwszy pomyslalem specjalne zamowienie, bitspower - wiec pewnie kosztowało go to z 500-600 (PLN) jednak jak widac, myliłem sie chyba takie zrobie ze srebra :lol: :gitarzysta: zawsze zbyt bedzie (przynajmniej jednej sztuki) :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaX_CCC Opublikowano 31 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2008 Nie ma co fajne klocki. Cena transportu powalająca- prawie tyle co same klocki B-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malik Opublikowano 31 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2008 Bloki na zywo wygladaja powalajaco. Czekam jeszcze na blok cpu i jazda ze skladaniem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=YoGi=- Opublikowano 31 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2008 (edytowane) cena dostawy po prostu swietna :D :D :D :D zwlaszcza ze wyslali przez najlepsza firme - TNT :D nawet pustego kartonu bym im nie dal... Edytowane 31 Grudnia 2008 przez -=YoGi=- Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedras77 Opublikowano 1 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2009 specjalne zamowienie, bitspower - wiec pewnie kosztowało go to z 500-600 (PLN) jednak jak widac, myliłem sie Nie wiele sie pomyliles, wyszlo mniej wiecej po tyle za sztuke :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malik Opublikowano 3 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2009 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seba84_2005 Opublikowano 3 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2009 Ha bardzo mi sie podoba ten set BP :D ładny łuczek między NB->CPU :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malik Opublikowano 3 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2009 Nie wytrzymalem i zamontowalem dzisiaj bloki. Chcialem zobaczy jak sie prezentuja i musze powiedziec ze bardzo ladnie. Testy trwaja wzgledem EK. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajeto75 Opublikowano 3 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2009 no no pierwszy set BP w PL :wink: ładnie to wygląda :rolleyes: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Celin Opublikowano 3 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2009 osobiście nie podoba mi się ten set nawet po założeniu, ale najważniejsze ze Malikowi się podoba. wychodzę z podobnego założenia ^_^ duży plus za połączenie w jednym bloku NB z SB. złączki faktycznie rozjaśniają układ, no ale co kto lubi... jedynie podobają mi się kolanka, mają w sobie to coś B-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malik Opublikowano 3 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2009 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafwlkp Opublikowano 3 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2009 Czekam jeszcze na blok cpu i jazda ze skladaniem.Na co czekasz jeśli można wiedzieć ? Czy to też kolejna niespodzianka ? :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borys-Tech Opublikowano 3 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2009 Na co czekasz jeśli można wiedzieć ? Czy to też kolejna niespodzianka ? :)Zobacz na XS a będziesz wiedział :D Malik taki pytanie gdzie ty masz dyski zamontowane?? Bo w żadnej rewizji ich nie widziałem?? Masz je na zew. obudowy czy przed chłodnicą czy pod budą?? Nie mam pojęcia a bardzo mnie to ciekawi :P Układzik bardzo fajny teraz tylko top od gtz mógłby być niklowany. A złączki 90* BP są po prostu piękne. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malik Opublikowano 3 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2009 Zobacz na XS a będziesz wiedział :D Malik taki pytanie gdzie ty masz dyski zamontowane?? Bo w żadnej rewizji ich nie widziałem?? Masz je na zew. obudowy czy przed chłodnicą czy pod budą?? Nie mam pojęcia a bardzo mnie to ciekawi :P Układzik bardzo fajny teraz tylko top od gtz mógłby być niklowany. A złączki 90* BP są po prostu piękne. Dysk mam jeden 500GB w budzie. Jest on na samej gorze, pozniej jest DVD, panel i chlodnica. Bede go wkrotce zmienial na dyski 2.5 calowe w raid ale to w sumie tylko i wylacznie zabieg idacy w strone ciszy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R0bert Opublikowano 3 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2009 Zobacz na XS a będziesz wiedział :DAlbo slepy jestem, albo nic nie widze :P A dyski beda SSDki czy poprostu 2.5 cala zwykle? No i jak zwykle pieknie wyglada. Btw to jest blok na RAMy tez na GTXie, tak? Jak sie sprawuje? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manhunt Opublikowano 3 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2009 o.O jak zobaczyłem przesyłkę to nie wiedziałem jak się nazywam :D Ale muszę przyznać że układzik godny ;P Pozdro i czekam na tą niespodziankę na CPU ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheDriver Opublikowano 3 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2009 Malik można wiedzieć na jakie dokładnie modele zmieniasz dyski 2.5 ??? Może Veloci Raptor :D Jeszcze jedno: czy mi się wydaje, czy u góry masz nowe, grubsze węże 1/2 a na dole (po grafie) jeszcze te cieńsze ??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malik Opublikowano 3 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2009 Albo slepy jestem, albo nic nie widze :P A dyski beda SSDki czy poprostu 2.5 cala zwykle? No i jak zwykle pieknie wyglada. Btw to jest blok na RAMy tez na GTXie, tak? Jak sie sprawuje? Normalne 2.5 calowki ( 2x 250GB, 16mb cache, 7200rpm ). Co do bloku na ram ... sprawuje sie dobrze, pamiatki sie lepiej kreca i ogolnie wyglada grafa lepiej ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abnormal Opublikowano 3 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2009 Ja też się dołączę z jednym pytankiem: skąd masz złączki na wąż 10/16 kontowe, skoro nie ma ich nawet na stronie producenta ? Czyżby układy z TFC o których kiedyś wspominałeś ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malik Opublikowano 3 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2009 Malik można wiedzieć na jakie dokładnie modele zmieniasz dyski 2.5 ??? Może Veloci Raptor :D Jeszcze jedno: czy mi się wydaje, czy u góry masz nowe, grubsze węże 1/2 a na dole (po grafie) jeszcze te cieńsze ??? Dyski to samsungi. Co do wezy - wszystkie weze sa rozmiaru 10/16. Ja też się dołączę z jednym pytankiem: skąd masz złączki na wąż 10/16 kontowe, skoro nie ma ich nawet na stronie producenta ? Czyżby układy z TFC o których kiedyś wspominałeś ? Zlaczki katowe 90 stopni i 45 stopni to zlaczki Bitspower. Nowe foto: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abnormal Opublikowano 3 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2009 Zlaczki katowe 90 stopni i 45 stopni to zlaczki Bitspower. Kurde przecież sam miałem taką złączkę 90* :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malik Opublikowano 3 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2009 Kurde przecież sam miałem taką złączkę 90* :) Nawet logo na zlaczkach wskazuje ze nie sa od F1 ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheDriver Opublikowano 3 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2009 Napisy ci przeszkadzały na złączkach od Fesera, że je wymieniłeś na te od BP ;) :P Jest jakaś różnica ??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malik Opublikowano 3 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2009 Napisy ci przeszkadzały na złączkach od Fesera, że je wymieniłeś na te od BP ;) :P Jest jakaś różnica ??? Zlaczki mam danger dena :) 10/16 Cos nowego: http://www.youtube.com/watch?v=ZnYsrydsZKU Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abnormal Opublikowano 4 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2009 Zlaczki mam danger dena :) 10/16 Cos nowego: http://www.youtube.com/watch?v=ZnYsrydsZKU Czy DD to nie to samo co BP ? Tak jest jesli chodzi o złączki choinkowe NK12 aka FatBoys. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malik Opublikowano 4 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2009 Czy DD to nie to samo co BP ? Tak jest jesli chodzi o złączki choinkowe NK12 aka FatBoys. To nie to samo ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
*Snow* Opublikowano 4 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2009 Średnio mi się podobają te błyskotki od BP ale u Ciebie Malik wszystko pasuje i wygląda cacy :) no i fotki jak zwykle na poziomie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheDriver Opublikowano 4 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2009 Malik nagrał wideo :D ale jazda :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=YoGi=- Opublikowano 4 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2009 zlaczki swietne :) natomiast te bloczki BP jakies takie... slabe. plusem jest polaczenie SB-NB. Ukladzik jak zawsze schludny i pieknie polaczony, jednak dla mnie, poprzedni byl lepszy. Zobaczymy jak to bedzie wygladalo z nowym bloczkiem GPU i topkiem do DDC :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-GIZIU- Opublikowano 4 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2009 Układ mi się najbardziej podoba ze wszystkich dotychczasowych, blue rulez. GJ :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...