radek220 Opublikowano 29 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2008 witam ostatnio naszła mnie ochota na nasmarowanie piszczących wiatraków w zasilaczu zasilacz ten rozkręciłem nasmarowałem wiatraki i tu pojawił się problem niestety nie pamiętam jak były zamocowane a dokładnie to chodzi o to który z wiatraków powinien wciągać powieszę a który wyciągać ? dzięki za pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=YoGi=- Opublikowano 30 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2008 witam ostatnio naszła mnie ochota na nasmarowanie piszczących wiatraków w zasilaczu zasilacz ten rozkręciłem nasmarowałem wiatraki i tu pojawił się problem niestety nie pamiętam jak były zamocowane a dokładnie to chodzi o to który z wiatraków powinien wciągać powieszę a który wyciągać ? dzięki za pomocten kolo kabli wciaga do zasilacza, ten kolo gniazda do podlaczenia do pradu wyciaga z zasilacza. mam nadzieje ze o to ci chodzi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 31 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2008 1) Dosc istotna uwaga 2) Czym nasmarowales i po co? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...