szwedi Opublikowano 30 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2008 Witajcie Panowie (i Panie oczywiście, jeżeli tylko są tutaj takowe ;-)), Chciałbym poznać Waszą opinię na temat pamięci Black Dragon marki GeIL. Co sądzicie o tych pamięciach? Czy warto decydować się na ich zakup? Jeżeli warto, to jakie taktowanie wybrać - niższe, wyższe? I jak to jest z ich podatnością na podkręcanie? Z góry serdecznie dziękuję za wszystkie odpowiedzi na te cztery powyższe pytania :-). Pozdrawiam, szwedi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Firekage Opublikowano 30 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2008 http://www.egielda.com.pl/?str=art&id=3332-12 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szwedi Opublikowano 30 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2008 A Ty osobiście co sądzisz o serii Black Dragon? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xtreme Addict Opublikowano 30 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2008 Myślenie - czy warto!? w obu przypadkach można odpowiedzieć: NIE Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VIRU$ Opublikowano 31 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2008 Nie mam wiedzy jak XA :(, ale geil od jakiegoś czasu robi gnioty a nie dobre kostki :), osobiście już nigdy geila nie kupie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Firekage Opublikowano 31 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2008 Nie mam wiedzy jak XA :(, ale geil od jakiegoś czasu robi gnioty a nie dobre kostki :), osobiście już nigdy geila nie kupie.To zalezy czego od nich oczekujesz , mam 2GB Value oraz 2GB Ultr i nie narzekam , chwale sobie , dzialaja bez problemow i na oc pozwalaja , sensowne os. Nie mam wiedzy jak XA :(, ale geil od jakiegoś czasu robi gnioty a nie dobre kostki :), osobiście już nigdy geila nie kupie.To zalezy czego od nich oczekujesz , mam 2GB Value oraz 2GB Ultr i nie narzekam , chwale sobie , dzialaja bez problemow i na oc pozwalaja , sensowne os. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 31 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2008 Poszukaj lepiej bo o tych pamieciach pisano juz wiele. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...