demisen Opublikowano 31 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2008 HD Audio w ASUS S96S, najnowsze drivery ze strony realteka. Nie mam opcji 2.1 why ? Zawsze miałem stereo, ale teraz dostałem X-230 i nie ma opcji 2.1 :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo Opublikowano 31 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2008 O ile pamiętam to nigdy nie było 2.1 tylko to, co jest na screenie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Armo Opublikowano 1 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2008 Iloma wtyczkami minijack podłączasz głośniki do karty dźwiękowej, pewnie tylko jednym. Systemy 2.1 działają na tej samej zasadzie co głośniki 2.0. Różnica polega na tym iż subwoofer działa w trybie mono na niskich częstotliwościach, a satelity w trybie stereo na średnich i wysokich częstotliwościach. Więc w opcjach ustaw: wolnostojące głośniki stereo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...