shooter Opublikowano 31 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2008 Witam. Z pozoru niewinne polowanko na jelenie, ale wymagania praktycznie identyczne jak Crysis. Delikatny LOL. Grał ktoś? U siebie wszystko mam na ULTRA i rozdziałka 1280x960. Antyaliasing wylaczony i srednio mam 30 fps. Po wlaczeniu AAx8 nie da sie grac :D. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fonzi Opublikowano 31 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2008 Ja grałem troszkę ale w porównaniu do poprzedniej wersji wypada jak dla mnie słabo. Wprowadzili strzelanie do niedźwiedzi i baranów i ogólnie jakoś zrąbali rozgrywkę ciężko zrobić headshota. Odinstalowałem po 2 dniach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shooter Opublikowano 31 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2008 A czy zauwazyles, ze rowniez spitolili wymagania? Na jakich detalach grales i jak Ci smigalo? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fonzi Opublikowano 31 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2008 Ustawiałem na high ale fps spadał czasami poniżej 25 szczególnie na mapach z dużą ilością drzew i przy patrzeniu przez lunetę. Tak jak mówię słabo się grało bo w poprzedniej części były same jelenie i spoko stukało się headshoty. A w tej części grałem kilka godzin i tylko raz udało mi się czysto trafić w głowę. Nie wiem może gra rozwija skrzydła w multiplayerze bo w singlu słabiutko. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...