Igor Opublikowano 10 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2003 ZEBY USZCZĘŚLIWIC KOBIETĘ Musisz tylko być: 1. Przyjacielem 2. Kompanem 3. Kochankiem 4. Bratem 5. Kims jak ojciec 6. Nauczycielem 7. Mentorem 8. Kucharzem 9. Ogrodnikiem 10. Ciesla 11. Kierowca 12. Inzynierem 13. Mechanikiem 14. Dekoratorem wnetrz 15. Stylista 16. Seksuologiem 17. Ginekologiem/poloznikiem 18. Psychologiem 19. Psychiatra 20. Terapeuta 21. Dobrym ojcem 22. Gentlemanem 23. Dobrze zorganizowany 24. Porzadny 25. Bardzo czysty 26. Atletyczny 27. Uczuciowy 28. Przyjazny 29. Uwazny 30. Ambitny 31. Dajacy sie lubic 32. Elokwentny 33. Odwazny 34. Bohaterski 35. Twórczy 36. Smialy 37. Pochlebny 38. W stanie zrobic wszystko 39. Zdecydowany 40. Inteligentny 41. Pomyslowy 42. Interesujacy 43. Pruderyjny 44. Cierpliwy 45. Uprzejmy 46. Namietny 47. Szanujacy 48. Slodki 49. Silny 50. Uzdolniony 51. Wspierajacy 52. Wspólczujacy 53. Tolerancyjny 54. Wyrozumialy 55. Kims, kto uwielbia zakupy 56. Kims, kto nie stwarza problemów 57. Kims, kto nigdy nie oglada sie za innymi kobietami 58. Bardzo bogaty JEDNOCZESNIE MUSISZ ZWRACAC UWAGE NA TO, CZY NA PEWNO: 59. Nie jestes ani zazdrosny ani za malo zainteresowany 60. Dobrze dogadujesz sie z jej rodzina, ale jednoczesnie nie spedzasz z nimi wiecej czasu niz z nia 61. Dajesz jej swobode, ale okazujesz zainteresowanie tym, co robi PONAD WSZYSTKO WAZNE JEST, BY: 62. Nie zapominac dat: * rocznic (wesele, zareczyny, pierwsza randka, itd.) * urodzin * menstruacji Ale nawet, jesli zastosujesz sie do powyzszych wskazówek perfekcyjnie, nie masz 100% pewnosci, ze bedzie ona szczesliwa, poniewaz pewnego dnia moze uznac, ze dusi ja nieskonczona perfekcja jej zycia z Toba i uciec z pierwszym dzikim zapijaczonym, nieokrzesanym dupkiem jakiego spotka... JAK USZCZESLIWIC MEZCZYZNE: Pozwól mu pobawic sie swoimi cycuszkami... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 10 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2003 Spełniam wiekszość z tych kryteriów :) - czyli do 55 (55 też, ale wyłącznie jeżeli to ja kupuje) - ale tez nie wszystkie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojs Opublikowano 10 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2003 Tak... pobawić się :) Faktycznie, jest to ważne :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 10 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2003 Ciekaw jestem czy ktos na forum wszystkie 62 warunki konieczne ( ale nie wystarczajace ) spełnia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArthJ Opublikowano 11 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2003 ano takie zycie.... ale co tam bez bab byloby jeszcze gorzej ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 11 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2003 Ciekaw jestem czy ktos na forum wszystkie 62 warunki konieczne ( ale nie wystarczajace ) spełnia Zapytam moja dziewczyne, ale mysle, że tak 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Homer Opublikowano 11 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2003 ...Ale nawet, jesli zastosujesz sie do powyzszych wskazówek perfekcyjnie, nie masz 100% pewnosci, ze bedzie ona szczesliwa, poniewaz pewnego dnia moze uznac, ze dusi ja nieskonczona perfekcja jej zycia z Toba i uciec z pierwszym dzikim zapijaczonym, nieokrzesanym <font color="#FF0000">[ciach!]</font> jakiego spotka... No właśnie, zawsze mnie to zastanawia dlaczego tak jest. Miałem w życiu kilka takich przypadków np. wśród znajomych, że kobieta porzucała NAPRAWDĘ wartościowego człowieka dla jakiejś gnidy, drobnego pijaczka, damskiego boksera, cwaniaczka itp. To dla mnie zagadka nie do rozwiązania. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 11 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2003 do [gluteus maximus] z takimi warunkami :P :x Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MicJes Opublikowano 11 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2003 Propozycje masz jedyną - Zostań gliną :P A tak na powaznie to jak kobiety(ich wymagania) sie nie zmienia to Sexmisja stanie sie rzeczywistoscia, a wszyscy faceci beda siedzieli w zakonach :D:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wu Opublikowano 11 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2003 ...Ale nawet, jesli zastosujesz sie do powyzszych wskazówek perfekcyjnie, nie masz 100% pewnosci, ze bedzie ona szczesliwa, poniewaz pewnego dnia moze uznac, ze dusi ja nieskonczona perfekcja jej zycia z Toba i uciec z pierwszym dzikim zapijaczonym, nieokrzesanym <font color="#FF0000">[ciach!]</font> jakiego spotka... No właśnie, zawsze mnie to zastanawia dlaczego tak jest. Miałem w życiu kilka takich przypadków np. wśród znajomych, że kobieta porzucała NAPRAWDĘ wartościowego człowieka dla jakiejś gnidy, drobnego pijaczka, damskiego boksera, cwaniaczka itp. To dla mnie zagadka nie do rozwiązania. Głupota? Brak emocji ? Ot, kolejny temat na prace dyplomową dla psychologa / socjologa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stefanito Opublikowano 11 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2003 ...Ale nawet, jesli zastosujesz sie do powyzszych wskazówek perfekcyjnie, nie masz 100% pewnosci, ze bedzie ona szczesliwa, poniewaz pewnego dnia moze uznac, ze dusi ja nieskonczona perfekcja jej zycia z Toba i uciec z pierwszym dzikim zapijaczonym, nieokrzesanym <font color="#FF0000">[ciach!]</font> jakiego spotka... No właśnie, zawsze mnie to zastanawia dlaczego tak jest. Miałem w życiu kilka takich przypadków np. wśród znajomych, że kobieta porzucała NAPRAWDĘ wartościowego człowieka dla jakiejś gnidy, drobnego pijaczka, damskiego boksera, cwaniaczka itp. To dla mnie zagadka nie do rozwiązania. ano, tak to bywa... jedna moja znajoma twierdzi, że faceci to generalnie sqr.vjele i mendy, że są niedojrzali, nieczuli i wogóle... mówi, że facet powinien być czuły, wyrozumiały, opikuńczy i bla bla bla, po czym dodaje że dziewczyny lubią sqr.vjeli... i w zasadzie to fajnie by było mieć fajnego w domu i sqr.vjela do ciupciania... tak wienc widzicie... logika kobieca. a ja sam miałem kiedyś dziewczynę, która, mówiła mi (miłośnikowi motocyki), że jak kupie motocykl, to ze mną nie będzie, itp, że motocykliści powinio być sami itp itd, po czym, gdy tylko jej sąsiad z-piętro-wyżej podjeżdżał pod blok na motocyklu, to zaraz była pierwsza przy oknie... (ps. człe szczęście sięjej pozbyłem :evil: no po prostu BIG LOL i ROTFL. a faceci musza to znosić... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Homer Opublikowano 11 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2003 ...Ale nawet, jesli zastosujesz sie do powyzszych wskazówek perfekcyjnie, nie masz 100% pewnosci, ze bedzie ona szczesliwa, poniewaz pewnego dnia moze uznac, ze dusi ja nieskonczona perfekcja jej zycia z Toba i uciec z pierwszym dzikim zapijaczonym, nieokrzesanym <font color="#FF0000">[ciach!]</font> jakiego spotka... No właśnie, zawsze mnie to zastanawia dlaczego tak jest. Miałem w życiu kilka takich przypadków np. wśród znajomych, że kobieta porzucała NAPRAWDĘ wartościowego człowieka dla jakiejś gnidy, drobnego pijaczka, damskiego boksera, cwaniaczka itp. To dla mnie zagadka nie do rozwiązania. ano, tak to bywa... jedna moja znajoma twierdzi, że faceci to generalnie sqr.vjele i mendy, że są niedojrzali, nieczuli i wogóle... mówi, że facet powinien być czuły, wyrozumiały, opikuńczy i bla bla bla, po czym dodaje że dziewczyny lubią sqr.vjeli... i w zasadzie to fajnie by było mieć fajnego w domu i sqr.vjela do ciupciania... tak wienc widzicie... logika kobieca. Przeczytajcie sobie lepiej to: http://www.in.com.pl/~dpswad/krypta/html/o...kobieta_waz.htm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...