Skocz do zawartości
Igor

Ciezkie zycie mezczyzn :(

Rekomendowane odpowiedzi

ZEBY USZCZĘŚLIWIC KOBIETĘ Musisz tylko być:

1. Przyjacielem

2. Kompanem

3. Kochankiem

4. Bratem

5. Kims jak ojciec

6. Nauczycielem

7. Mentorem

8. Kucharzem

9. Ogrodnikiem

10. Ciesla

11. Kierowca

12. Inzynierem

13. Mechanikiem

14. Dekoratorem wnetrz

15. Stylista

16. Seksuologiem

17. Ginekologiem/poloznikiem

18. Psychologiem

19. Psychiatra

20. Terapeuta

21. Dobrym ojcem

22. Gentlemanem

23. Dobrze zorganizowany

24. Porzadny

25. Bardzo czysty

26. Atletyczny

27. Uczuciowy

28. Przyjazny

29. Uwazny

30. Ambitny

31. Dajacy sie lubic

32. Elokwentny

33. Odwazny

34. Bohaterski

35. Twórczy

36. Smialy

37. Pochlebny

38. W stanie zrobic wszystko

39. Zdecydowany

40. Inteligentny

41. Pomyslowy

42. Interesujacy

43. Pruderyjny

44. Cierpliwy

45. Uprzejmy

46. Namietny

47. Szanujacy

48. Slodki

49. Silny

50. Uzdolniony

51. Wspierajacy

52. Wspólczujacy

53. Tolerancyjny

54. Wyrozumialy

55. Kims, kto uwielbia zakupy

56. Kims, kto nie stwarza problemów

57. Kims, kto nigdy nie oglada sie za innymi kobietami

58. Bardzo bogaty

JEDNOCZESNIE MUSISZ ZWRACAC UWAGE NA TO, CZY NA PEWNO:

59. Nie jestes ani zazdrosny ani za malo zainteresowany

60. Dobrze dogadujesz sie z jej rodzina, ale jednoczesnie nie

spedzasz z nimi wiecej czasu niz z nia

61. Dajesz jej swobode, ale okazujesz zainteresowanie tym, co robi

PONAD WSZYSTKO WAZNE JEST, BY:

62. Nie zapominac dat:

* rocznic (wesele, zareczyny, pierwsza randka, itd.)

* urodzin

* menstruacji

Ale nawet, jesli zastosujesz sie do powyzszych wskazówek perfekcyjnie, nie masz 100% pewnosci, ze bedzie ona szczesliwa, poniewaz pewnego dnia moze uznac, ze dusi ja nieskonczona perfekcja jej zycia z Toba i uciec z pierwszym dzikim zapijaczonym, nieokrzesanym dupkiem jakiego spotka...

JAK USZCZESLIWIC MEZCZYZNE:

Pozwól mu pobawic sie swoimi cycuszkami...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

...Ale nawet, jesli zastosujesz sie do powyzszych wskazówek perfekcyjnie, nie masz 100% pewnosci, ze bedzie ona szczesliwa, poniewaz pewnego dnia moze uznac, ze dusi ja nieskonczona perfekcja jej zycia z Toba i uciec z pierwszym dzikim zapijaczonym, nieokrzesanym <font color="#FF0000">[ciach!]</font> jakiego spotka...

No właśnie, zawsze mnie to zastanawia dlaczego tak jest. Miałem w życiu kilka takich przypadków np. wśród znajomych, że kobieta porzucała NAPRAWDĘ wartościowego człowieka dla jakiejś gnidy, drobnego pijaczka, damskiego boksera, cwaniaczka itp. To dla mnie zagadka nie do rozwiązania.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

...Ale nawet, jesli zastosujesz sie do powyzszych wskazówek perfekcyjnie, nie masz 100% pewnosci, ze bedzie ona szczesliwa, poniewaz pewnego dnia moze uznac, ze dusi ja nieskonczona perfekcja jej zycia z Toba i uciec z pierwszym dzikim zapijaczonym, nieokrzesanym <font color="#FF0000">[ciach!]</font> jakiego spotka...

No właśnie, zawsze mnie to zastanawia dlaczego tak jest. Miałem w życiu kilka takich przypadków np. wśród znajomych, że kobieta porzucała NAPRAWDĘ wartościowego człowieka dla jakiejś gnidy, drobnego pijaczka, damskiego boksera, cwaniaczka itp. To dla mnie zagadka nie do rozwiązania.

Głupota? Brak emocji ?

Ot, kolejny temat na prace dyplomową dla psychologa / socjologa.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ano, tak to bywa...

jedna moja znajoma twierdzi, że faceci to generalnie sqr.vjele i mendy, że są niedojrzali, nieczuli i wogóle... mówi, że facet powinien być czuły, wyrozumiały, opikuńczy i bla bla bla,

po czym dodaje że dziewczyny lubią sqr.vjeli... i w zasadzie to fajnie by było mieć fajnego w domu i sqr.vjela do ciupciania...

tak wienc widzicie... logika kobieca.

a ja sam miałem kiedyś dziewczynę, która, mówiła mi (miłośnikowi motocyki), że jak kupie motocykl, to ze mną nie będzie, itp, że motocykliści powinio być sami itp itd, po czym, gdy tylko jej sąsiad z-piętro-wyżej podjeżdżał pod blok na motocyklu, to zaraz była pierwsza przy oknie... (ps. człe szczęście sięjej pozbyłem :evil:

no po prostu BIG LOL i ROTFL.

a faceci musza to znosić...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ano, tak to bywa...

jedna moja znajoma twierdzi, że faceci to generalnie sqr.vjele i mendy, że są niedojrzali, nieczuli i wogóle... mówi, że facet powinien być czuły, wyrozumiały, opikuńczy i bla bla bla,

po czym dodaje że dziewczyny lubią sqr.vjeli... i w zasadzie to fajnie by było mieć fajnego w domu i sqr.vjela do ciupciania...

tak wienc widzicie... logika kobieca.

Przeczytajcie sobie lepiej to: http://www.in.com.pl/~dpswad/krypta/html/o...kobieta_waz.htm

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi