lozzer Opublikowano 2 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2008 Witam. Od paru dni gram w far cry'a 2 i w pewnych chwilach mam taki oto problem: Gra działa w porzadku przez dluzsza chwile.Nagle cos sie dzieje i mam od 1-3 fps w grze przez jakas chwile.Tuz po tym wentylator ucisza sie tak jakby przechodzil w tryb cichszy i jakby nie "rozumial" ze karta ma pracowac glosniej i do tego w trybie 3D.W niektorych przypadkach wszystko wraca do normy na jakis czas by po chwili znów gra zaczela byc niegrywalna. Sam nie wiem czy to wina sterowników(rzekomo takie zalecane do FC2 czyli 178.13)samej gry czy wreszcie karty.Chociaż ostatnią opcje raczej wykluczam bo np w CS source nie mam zadnych problemów,wszystko działa jak należy i karta nie zwalnia. Jezeli ktos zna rozwiazanie badz podejrzewa co to moze byc to bede wdzieczny za pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kenji San Opublikowano 2 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2008 Uaktualnij stery do najnowszych, czyli 178.24 a jeżeli masz riva tuner spróbuj z ustawieniami wentylatora, jeżeli jest przypięty bezpośrednio do portu wentylka na karcie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SPEEDY2005 Opublikowano 16 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2008 Spróbuj zainstalować stery 180.42 (są do pobrania na Guru3D), to jest wersja Beta ale ja ich używam i na 8800GT nie mam żadnych problemów z tą grą. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...