fifazzz Opublikowano 2 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2008 Doradzcie mi jakie bloki jaka pompke i wszystko co potrzebuje na wc tego złomka kupic na x1650 pro i na pentium 4 s478 3ghz 1280 mb ram zasilacz "shit" 350 watt to tak z grubsza. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=YoGi=- Opublikowano 2 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2008 Doradzcie mi jakie bloki jaka pompke i wszystko co potrzebuje na wc tego złomka kupic na x1650 pro i na pentium 4 s478 3ghz 1280 mb ram zasilacz "shit" 350 watt to tak z grubsza. Dołączył: Wczoraj, 19:07 a moze by tak przejzec tamaty? to naprawde nie boli... przydalo by sie rowniez podac sume do wydania. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedras77 Opublikowano 3 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2008 szukaj kompatybilnych uzywek na allegro... nie oplaca sie potrajac wartosci komputera montujac chlodzenie wodne z nowymi klockami wartymi wiecej niz 3 takie kompy... Lepiej sprzedaj te rupiecie, kwote jaka masz na WC wydaj na dobre AC i modernizacje kompa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniakalny Opublikowano 3 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2008 blok f2s pompa coolriver2 chlodnica 1x120 wentyl foxcoona (mam pare czesc, jakby co zagdaj na gg) ale tak naprawde lepiej zrobic jak radzili poprzednicy :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...